Cum s-a răzbunat un român din Londra după ce a fost dat afară din apartament din cauza datoriilor uriaşe la întreţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul a lăsat frigiderul plin de mâncare şi l-a scos din priză, astfel că s-a umplut de larve
Românul a lăsat frigiderul plin de mâncare şi l-a scos din priză, astfel că s-a umplut de larve

Proprietarul unui apartament din Marea Britanie s-a ales cu o pagubă uriaşă din cauza unui chiriaş român, pe care l-a dat afară după ce nu i-a mai plătit chiria mai multe luni şi a acumulat datorii de peste 6000 de lire sterline la întreţinere.

Supărat că a fost dat afară din cauza datoriilor, un român s-a răzbunat pe proprietar devastându-i apartamentul şi lăsându-i frigiderul plin de viermi.  

În imaginile publicate de tabloidul britanic Daily Mail se vede  mizeria lăsată în urmă de român în apartamentul din Barking, Essex. Frigiderul a fost invadat de viermi, după ce chiriaşul a abandonat în interior alimente şi l-a scos intenţionat din priză.

Deşi acumulase o datorie de 6250 de lire la întreţinere, proprietarul nu-şi mai poate recupera banii deoarece chiriaşul nu lucra şi nici nu avea proprietăţi pe teritoriul Angliei.

În plus, britanicul trebuie să plătească din buzunarul prorpiu şi pentru serviciile de curăţenie şi reparaţiile.

După ce a contactat reprezentanţii agenţiei imobiliare, proprietarul a aflat că românul nu era la prima abatere, fiind evacuat şi din alte locuinţe. Proprietarul este acum hotărât să dea în judecată agenţia imobiliară. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite