Cum să ai o relaţie fericită? Sfaturi de la cupluri căsătorite

Cum să ai o relaţie fericită? Sfaturi de la cupluri căsătorite

O relaţie fericită nu vine de la sine, mai ales odată cu trecerea timpului. Trăim în epoca în care divorţurile se înmulţesc de la an la an, durata unei relaţii de cuplu a scăzut considerabil, iar oamenii devin tot mai depresivi din cauza că nu reuşesc să gestioneze bunăstarea din cuplu.

Cele mai bune recomandări în viaţă le primeşţi de la cei care au trecut prin ceea ce urmează să treci şi tu. Numai după ce ai ai trăit o anumită experienţă, poţi să ajungi la concluzii clare şi bune. În mod similar, cele mai practice sfaturi pentru o relaţie fericită ţi le pot da cei care au o o relaţie bună cu partenerul, care au simţit şi au dăruit iubire.
 
Iată la ce concluzii au ajuns cuplurile căsătorite şi la fel de îndrăgostite că în prima zi:
 
Nu încerca să schimbi lucrurile de care te-ai îndrăgostit
"Ţine minte că orice trăsătură de caracter pe care o apreciezi la el are şi o parte rea. Dacă îl adori pentru faptul că este nonconformist, nu încerca mai târziu să îl faci să între în pas cu lumea. Încurajează lucrurile care îl fac unic. Asta e cel mai important." - Kerry Ehrin, scriitor şi producător al serialului “Parenthood”şi al show-ului “Friday Night Lights”
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările