Cum poţi recunoaşte bărbatul şi femeia care înşală

Cum poţi recunoaşte bărbatul şi femeia care înşală

40 de ani este vârsta în jurul căreia bărbaţii sunt tentaţi să aibă relaţii extraconjugale

Bărbaţii ingineri şi specialiştii IT sunt cei mai tentaţi să-şi înşele partenera, potrivit unui sondaj realizat de un site de întâlniri online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul infidel are în jur de 40 de ani, este căsătorit de peste 10 ani şi are doi copii cu vârste mai mari de 10 ani. Aşa arată profilul reprezentanţilor sexului masculin care-şi înşală partenerele, potrivit unui sondaj realizat de AshleyMadison.com, un site de dating conceput pentru persoanele care au deja o relaţie şi vor să aibă o aventură. Pentru acest sondaj au fost intervievaţi 11.453 de bărbaţii, cu toţii taţi şi membri ai site-ului respectiv.

Specialiştii în IT şi inginerii se clasează pe primul loc în topul categoriilor profesionale „deschise" unei relaţii extraconjugale. În anul 2010, în cadrul unui sondaj efectuat de acelaşi site, specialiştii IT şi inginerii se clasau pe locul 5 într-un top similar.

Iată profesiile în rândul cărora există cei mai mulţi bărbaţi infideli, conform de AshleyMadison.com şi citat de huffingtonpost.com:

Specialist IT/inginer - 10,6% din infideli
Servicii financiare - 8,2% din infideli
Educaţie - 6,5% din infideli
Medici - 4,6% din infideli
Avocaţi - 3,8% din infideli

Ce femei înşală
Acelaşi site a publicat luna trecută şi portretul femeii care are relaţii extraconjugale: are în jur de 30 de ani, este căsătorită de cinci ani sau mai puţin şi are o fiică mai mică de trei ani. În ceea ce priveşte profesia, ea este profesoară, casnică sau lucrează în domeniul medical. La sondaj au participat 2.865 de femei căsătorite, membre ale site-ului.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările