Cum să fii mai slabă în 15 minute?

Cum să fii mai slabă în 15 minute?

Cele două poze sunt făcute la o distanţă de 15 minute FOTO melvfitness.blogspot.com.au

O antrenoare de fitness din Australia a realizat un ghid ce arată, pas cu pas, cum „să-ţi modelezi“ silueta, fără să risipeşti bani şi efort pe regimuri alimentare şi exerciţii fizice. Trucurile propuse de aceasta dezvăluie, de fapt, secretul din spatele fotografiilor „înainte“ şi „după“ folosite în spoturile publicitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile „before and after“ (înainte şi după – n.r) reprezintă o unealtă de marketing folosită frecvent în reclamele care promovează suplimente alimentare care promit că te vor ajuta să ai un corp de invidiat sau sa-ţi dezvolţi o masă musculară impresionantă.

Melanie Ventura, antrenoare de fitness, a hotărât să demonteze mitul promovat de industrie, care vinde iluzii ambalate frumos, şi a postat pe propriul blog două fotografii, realizate la o distanţă de 15 minute, în două ipostaze complet diferite.

Dacă pentru prima poză (stânga-sus), tânăra a îmbrăcat un costum de baie de dimensiuni mici, roşu, şi a servit o masă copioasă exact înaintea şedinţei foto, în „pictorialul“ cu numărul doi, strategia de lucru s-a modificat. Astfel, Ventura şi-a aplicat extensii, a folosit o loţiune autobronzantă şi a purtat un bikini de culoare negră, cu o mărime mai mare. Rezultatul? Tânăra a părut mai slabă cu câteva kilograme.

Melanie Ventura a realizat aceste două fotografii pentru a arăta publicului că există o serie de trucuri la care comercianţii apelează pentru a-şi vinde produsele şi a-şi creşte profitul. „Sfatul meu? Nu vă lăsaţi influenţaţi de tot ce vedeţi pe Instagram şi în paginile revistelor. Programul de editare Photoshop poate să facă minuni“, a scris Ventura pe blogul ei.

În ciuda numeroaselor farse servite de industria produselor de slăbit, Ventura afirmă că există şi unele fotografii ce respectă realitatea, dar efortul depus este imens. „În 2010, am mers într-o excursie cu familia şi m-am îngrăşat cu 8 kilograme. M-am dus în Las Vegas de două ori, am încercat orice preparat culinar şi am băut în fiecare seară“, povesteşte tânăra. Cea de-a doua fotografie a fost făcută cu trei ani mai târziu, după ce Melanie devenise obsedată de fitness şi se antrena cel puţin opt ore pe săptămână.

Poza din partea stângă este realizată în 2010, atunci când Ventura câştigase câteva kilograme, în timp ce a doua poză o înfăţişează pe tânără, trei ani mai târziu, după ce devenise obsedată de fitness

Campania iniţiată de Ventura - „Cum să fii mai slabă în 15 minute“ - nu este prima de acest fel. Cu două luni în urmă, americanul Andrew Dixon a explicat jurnaliştilor de la „The Huffington Post“ trucurile la care a recurs, atunci când a realizat propria serie „before and after“. Dacă pentru prima poză (stânga-jos) Dixon nu a depus un efort deosebit, la cea de-a doua şedinţă, tânărul s-a bărbierit, a făcut câteva flotări, a reglat lumina şi şi-a încordat muşchii. Rezultatul a fost cât se poate de impresionant.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările