Cum a devenit o femeie de 81 de ani din Germania vedetă a fitnessului pe TikTok VIDEO

Cum a devenit o femeie de 81 de ani din Germania vedetă a fitnessului pe TikTok VIDEO

Erika Rischko

Erika Rischko, o femeie în vârstă de 81 de ani, a început să publice primele filmuleţe în care apare făcând exerciţii fizice după ce Germania a intrat în perioada de lockdown, în primăvara trecută.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primul ei videoclip pe TikTok, cu o durată de 12 secunde, dansa popularul Cha-Cha Slide alături de soţul ei, informează Reuters.

De atunci, Rischko a publicat peste 100 de înregistrări în care apare făcând exerciţii precum plank şi tracţiune la bară, dar şi dansând, pentru a-i încuraja şi pe alţii să rămână activi în perioada lockdownului.


A strâns circa 125.000 de urmăritori şi peste 2 milioane de aprecieri în aplicaţia TikTok, extrem de populară în rândul adolescenţilor, cunoscută pentru videoclipuri cu dansuri şi sicronizare a buzelor, precum şi cu provocări virale, scrie Agerpres. 

În unele dintre videoclipuri, filmate de fiica ei, Erika Rischko se antrenează singură şi acceptă provocări propuse de persone cu câteva decenii mai tinere decât ea.

În alte înregistrări, dansează împreună cu soţul ei, pe care l-a cunoscut cu prilejul unui eveniment de dans, cu ani în urmă.

Rischko a spus că îi dau curaj în special comentariile tinerilor, care îi transmit aprecierile lor.

„Sunt foarte fericită. Nu am mai fost niciodată atât de încrezătoare ca acum“, a mai spus ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările