Cum arată portofelul bărbatului modern: cele 6 lucruri care nu trebuie să lipsească din el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Odată ce v-aţi subţiat portofelul, vă va fi mult mai uşor să găsiţi în 
el ceea ce căutaţi, iar viaţa vă va deveni mult mai simplă. FOTO Arhivă
Odată ce v-aţi subţiat portofelul, vă va fi mult mai uşor să găsiţi în el ceea ce căutaţi, iar viaţa vă va deveni mult mai simplă. FOTO Arhivă

Din motive pur practice, dar nu numai, tendinţa este acum de a purta cât mai puţine lucruri în portofel. Iată o listă de lucruri pe care un bărbat modern trebuie să le păstreze atunci când îşi reorganizează portofelul.

În spiritul minimalismului, din motive pragmatice dar şi pentru a păstra aparenţele de bărbaţi moderni, recomandarea publicaţiei Business Insider este să ţineţi în portofel doar câteva lucruri esenţiale. De restul lucrurilor, cele pe care nu le folosiţi în fiecare zi, vă puteţi dispensa. Odată ce v-aţi subţiat portofelul, vă va fi mult mai uşor să găsiţi în el ceea ce căutaţi, iar viaţa vă va deveni mult mai simplă.

Cele şase lucruri care nu trebuie să lipsească din portofelul domnilor, şi care trebuie să fie şi singurele existente acolo, sunt următoarele:

Cardul de credit şi cel de debit

Plasticul face acum regula, dar nu aveţi niciun motiv să faceţi exces de el. Un singur card de credit şi un altul de debit este mai mult decât suficient să aveţi în portofel.

Actul de identitate şi legitimaţia de serviciu (doar în cazul în care aveţi nevoie de ea)

Bani lichizi

Pentru băuturile de la bar, pentru a restitui mici împrumuturi, dar şi pentru restaurantele în care nu se poate achita cu cardul.  

Cardul de transport

Dacă locuiţi într-un oraş mare, este posibil să aveţi nevoie să folosiţi mijloacele de transportul în comun în mod regulat.

Cardul de sănătate

În eventualitatea în care păţiţi ceva şi aveţi nevoie de el la spital.

Cărţile de vizită

Nu se ştie pe cine întâlniţi şi când aveţi nevoie de ele.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite