Cum arată femeia cu cele mai lungi picioare din lume FOTO

Cum arată femeia cu cele mai
lungi picioare din lume FOTO

Tânăra provine dintr-o familie cu membri foarte înalţi FOTO The Telegraph

După ce a fost hărţuită de colegi în adolescenţă, tânăra de 29 de ani a reuşit să-şi îndeplinească visul de a fi model şi a fost desemnată femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără în vârstă de 29 de ani din Rusia a stabilit oficial un nou record pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina, care are o înălţime de 1,82 de metri, deţine atât titlul de cel mai înalt model, cât şi pe cel pentru cele mai lungi picioare din lume. Piciorul ei stâng măsoară 132,8 centimetri, în timp ce piciorul drept are o lungime de 132,2 centimetri, scrie telegraph.co.uk.

Tânăra provine dintr-o familie cu oameni foarte înalţi, fratele ei măsurând 2 metri, tatăl ei 1,98 metri, iar mama ei având o înălţime de 1,82 metri.

Modelul spune că „se simte uimitor“ pentru că a primit titlul Guinness World Records şi speră că va atrage atenţia într-un mod pozitiv. Lisina a trecut uşor peste hărţuirea colegilor din perioada adolescenţei visând la ziua în care va deveni model.

În 2008, a jucat în echipa olimpică de baschet a Rusiei şi a câştigat o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing.

„Am fi putut fi inspiraţi în acest an de super-eroi fictivi, dar accentul din această ediţie este sărbătorirea super-eroilor planetei, care vin în toate formele şi dimensiunile. Credem că toată lumea are o superputere care aşteaptă să fie descoperită şi căutarea noastră pentru cele mai recente talente record ne-a adus în contact cu nişte personaje cu adevărat supraomeneşti“, a spus editorul-şef al Guinness World Records, Craig Glenday.

citeste totul despre: