Cum arată prima concurentă bisexuală din istoria Miss USA. Tânăra şi-a îndemnat fanii să se accepte aşa cum sunt

Cum arată prima concurentă bisexuală din istoria Miss USA. Tânăra şi-a
îndemnat fanii să se accepte aşa cum sunt

Miss USA FOTO TheBlast

Rachel Slawson este prima concurentă bisexuală din istoria USA. Miss Utah va urca pe scenă alături de celelalte finaliste, acceptându-şi în totalitate orientarea sexual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rachel Slawson, 25 de ani, s-a înscris de cinci ori în cursa pentru coroana Miss USA înainte de a ajunge să fie desemnată câştigătoare. După ce a recunoscut că este bisexuală, tânăra a devenint prima concurentă din comunitatea LGBTQ+ care participă la competiţia Miss SUA, potrivit CNN.

Miss Utah şi-a îndemnat fanii să se accepte aşa cum sunt, acesta fiind singurul mod de a trăi fericit. „După mulţi ani în care încerci să fii altcineva, reuşeşti doar arătându-te pe tine, aşa cum eşti“.

Tânăra a mărturisit şi tulburarea bipolara de care suferă, povestind că a avut o tentativă de sinucidere de când avea 19 ani. RAchel planifică să viziteze şcolile şi întreprinderile locale pentru a discuta despre prevenirea sinuciderii.

Deşi nu s-a anunţat data când va avea loc concursul, aceasta spune că va continua să fie transparentă cu privire la tulburarea bipolară şi la sexualitatea eipentru a schimba stereotipurile.

Induastria concursurilor de frumuseţe respingea până de curând concurenţii LGBTQ+ , iar Miss Universe a interzis participarea persoanelor transgender pana în 2012.

FOTO cnn.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: