Cum arată prima concurentă bisexuală din istoria Miss USA. Tânăra şi-a îndemnat fanii să se accepte aşa cum sunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miss USA FOTO TheBlast
Miss USA FOTO TheBlast

Rachel Slawson este prima concurentă bisexuală din istoria USA. Miss Utah va urca pe scenă alături de celelalte finaliste, acceptându-şi în totalitate orientarea sexual.

Rachel Slawson, 25 de ani, s-a înscris de cinci ori în cursa pentru coroana Miss USA înainte de a ajunge să fie desemnată câştigătoare. După ce a recunoscut că este bisexuală, tânăra a devenint prima concurentă din comunitatea LGBTQ+ care participă la competiţia Miss SUA, potrivit CNN.

Miss Utah şi-a îndemnat fanii să se accepte aşa cum sunt, acesta fiind singurul mod de a trăi fericit. „După mulţi ani în care încerci să fii altcineva, reuşeşti doar arătându-te pe tine, aşa cum eşti“.

Tânăra a mărturisit şi tulburarea bipolara de care suferă, povestind că a avut o tentativă de sinucidere de când avea 19 ani. RAchel planifică să viziteze şcolile şi întreprinderile locale pentru a discuta despre prevenirea sinuciderii.

image

Deşi nu s-a anunţat data când va avea loc concursul, aceasta spune că va continua să fie transparentă cu privire la tulburarea bipolară şi la sexualitatea eipentru a schimba stereotipurile.

Induastria concursurilor de frumuseţe respingea până de curând concurenţii LGBTQ+ , iar Miss Universe a interzis participarea persoanelor transgender pana în 2012.

image

FOTO cnn.com

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite