Cum arată cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la „Monaco Yacht Show”: costă milioane de euro şi au dotări spectaculoase FOTO

Cum arată cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la „Monaco Yacht Show”: costă milioane de euro şi au dotări spectaculoase FOTO

Heesen Galactic Super Nova are 70 de metri metri şi este cel mai mare vas construit de specialistii de iahturi Heesen până în prezent. Fotografii Daily Mail

„Monaco Yacht Show”, evenimentul în cadrul căruia sunt prezentate cele mai impresionante modele de ambarcaţiuni din lume, se desfăşoară în acest an între 28 septembrie şi 1 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, „Monaco Yacht Show” va avea loc în perioada 28 septembrie-1 octombrie. Vor fi prezentate peste 125 de superiahturi, fiecare în valoare de milioane de euro, la exploziţie participând 580 de expozanţi din 38 de ţări. 

Nu este doar locul perfect pentru a admira aceste frumuseţi, de asemenea, în cazul în care buzunarele sunt suficient de adânci, vizitatorii pot achiziţiona una dintre ambarcaţiunile de lux expuse. Totuşi, dacă nu vă permiteţi achiziţionarea unei „a doua case în largul mării”, vizitatori pot arunca măcar o privire asupra spaţiilor plutitoare luxoase. 

Baglietto (46 m ultrarapid)

Unul dintre dormitoarele de la bordul navei Baglietto este locul perfect pentru odihnă. Lambriurile din lemn şi lumina difuză oferă o senzaţie de relaxare.

Baia de la bordul Baglietto are podele din lemn, o cadă adâncă şi chiuvete duble.

Zonele de gătit multiple şi chiuvetele duble dau de înţeles că bucătarii trebuie să fie pregătiţi să gătească pentru numeroşi invitaţi la bordul Baglietto, notează Daily Mail. 

Custom Line 108' 

Fiecare proprietar care deţine unul dintre iahturile Custom Line 108' , beneficiază de  personalizarea acestora.

Vasul are are cinci cabine spaţioase şi şase băi pentru oaspeţi, plus alte trei cabine şi trei grupuri sanitare pentru echipaj. Dormitoarele oferă suficient spaţiu oaspeţilor, în cameră găsindu-se chiuvete şi dulapuri de depozitare.

Fiecare cameră de oaspeţi dispune de ferestre mari, care permit pătrunderea luminii.

Heesen Amore Mio

Heesen Amore Mio este cel mai mare şi cel mai puternic iaht sport construit vreodată în Olanda. Barca are o punte exterioară elegantă, cu mobilier luxos şi podea din lemn natural.

Oaspeţii se pot bucura de o experienţă culinară în aer liber, datorită punţilor mari în aer liber. Nava de 45 de metri dispune de cinci dormitoare cu baie privată. 

Oaspeţii pot urca la punţile superioare pentrua se bucura de soare, vasul beneficiind de un cinematograf, o piscină şi o terasă infinită.

Heesen Galactic Super Nova

Heesen Galactic Super Nova are 70 de metri şi este cel mai mare vas construit de specialiştii Heesen până în prezent. Beneficiază de o cabină VIP, o punte care poate fi folosită şi ca heliport sau cinematograf. Pentru cei care doresc să se relaxeze există o piscină imensă cu o cascadă, lambriuri din sticlă şi spa cu hidromasaj.

Nava are are interioare monocrome cu finisaje cromate lucioase. Camera de oaspeţi oferă un TV mare cu ecran plat.

Baglietto Unicorn

Baglietto Unicorn măsoară 54 de metri şi poate găzdui 10 vizitatori şi 11 membri ai echipajului. Una dintre băile navei este împodobită cu plăci negre, având o cadă adâncă în care pot încăpea două persoane.

În timp ce multe dintre celelalte bărci sunt dotate cu mobilier de culoare deschisă, designul folosit pentru Unicorn este centrat în jurul combinaţiei de negru şi argintiu.

Monte Carlo MCY105

Monte Carlo Yachts a sărbătorit în această primăvară a cincea aniversare prin lansarea celui mai mare iaht al său, MCY 105.

Are 32 de metri, fiind creat de echipa de design alcătuită din Dan Lenard şi Carlo Nuvolari, cu contribuţia activă a proprietarului ei din Hong Kong. Acesta dispune de un decor de lux, marca Hermès şi Armani, împreuna cu piese personalizate realizate de producatorul italian, Poltrona Frau.


Nava a fost construită în doar şase luni, beneficiind de metodele avansate de construcţie folosite din industria auto şi de aviaţie.

Lambriurile din lemn de culoare închisă oferă o senzaţie de confort, camera de oaspeţi fiind un spaţiu perfect pentru zile în care marea este agitată.

Dormitoarele de la bordul Monte Carlo MCY105 oferă oaspeţilor o suficient spaţiu pentru a se simţi confortabil.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările