Cum arată casa unor fotografi din Sighişoara, amenajată chiar de ei în pandemie

Cum arată casa unor fotografi din Sighişoara, amenajată chiar de ei în pandemie

Când căutau terenul perfect pe care să-şi construiască viitoarea lor casă, Olimpia şi Dani îşi doreau un loc în care să bată lumina de dimineaţa până seara. Şi l-au găsit fără prea mari bătăi de cap, iar lucrările au decurs şi ele destul de rapid. S-au apucat de construcţia casei în aprilie 2020, iar şase luni mai târziu deja erau şi mutaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi tineri fotografi au reuşit – fără ajutorul vreunui designer de interior şi cu o atenţie extrem de fină la detalii – să-şi creeze un cuib fix cum visau: cald ca o zi însorită de primăvară, primitor şi confortabil. Toate astea într-un decor în stil clasic. Ne plac absolut toate elementele din această casă, de la mobilierul ales şi simetria în care a fost el integrat, paleta cromatică pastelată din cele două băi, până la micile elemente aurii care se regăsesc peste tot. Dar cel mai mult ne place decorul e unul foarte personal, gândit chiar de proprietari. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările