Cum arată casa desprinsă din "Fifty Shades of Grey". Are chiar şi un leagăn

Cum arată casa desprinsă din

Cum arată casa desprinsă din "Fifty Shades of Grey"

La prima vedere pare o casă normală, ca oricare alta, însă subsolul ascunde un secret. După ce treci de livingul tradiţional şi bucătăria amenajată cu stil, ajungi într-o cameră ce pare mai degrabă potrivită pentru o scenă din "Fifty Shades of Grey"

Dacă s-ar gândi să se mute într-o zonă mai liniştită, Christian Grey şi Anastasia Steele, celebrele personaje din filmul Fifty Shades of Grey, ar avea unde să locuiască.
 

Cum arată casa Fifty Shades of Grey

 
În suburbiile oraşului Maple Glen din Philadelphia există o casă potrivită pentru ei! Amenajată în stil tradiţional, cu gust, proprietatea nu ridică niciun semn de întrebare la prima vedere. 
 
Odată ce ai coborât la subsol, lucrurile se schimbă complet. Camera pare mai degrabă potrivită pentru o scenă din filmul care a creat atât vâlvă în 2015.
 
Lumina difuză creează atmosfera potrivită pentru o noapte... erotică! Da, are chiar şi un leagăn! 
 
Cincizeci de umbre ale lui Grey este un film american de dramă romantico-erotică, regizat de Sam Taylor-Johnson, după un scenariu de Kelly Marcel, Patrick Marber şi Mark Bomback, bazat pe romanul best-seller omonim de E. L. James. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările