Cum arată Bobby din „Dallas”. A fost pozat în compania lui Sue Ellen

Cum arată Bobby din „Dallas”. A fost pozat în compania lui Sue Ellen

Cum arată Bobby din „Dallas”. A fost pozat în compania lui Sue Ellen

A fost in visele a milioane de românce, datorită rolului din Dallas. Acum, la 69 de ani, actorul Patrick Duffy, devenit celebrul pentru rolul lui Bobby Ewing, este de nerecunoscut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grizonat tot, cu părul mai rar şi foarte slab, Patrick Duffy nu mai are strălucirea de altădată. Recent, el şi-a făcut apariţia la lansarea filmului „Warning Shot” , la teatrul din Beverly Hills, California, iar imaginile i-au cutremurat pe fanii actorului.
 
Deşi este îmbracat într-un costum negru şi elegant, se poate vedea că Patrick este mai slab ca oricând. Aici el s-a întâlnit şi cu fosta lui colegă de platou, Linda Gray (77 de ani), celebra Sue Ellen.
 
Actorul a trecut printr-o boala cumplită, de care a scăpat la începutul lunii aprile a anului 2013. Cancerul ii mai răpusese deja trei colegi din Dallas, asa că fanii erau foarte ingrijoraţi în privinţa stării lui de sănătate. 
 
La începutul anului 2017, Patrick a mai primit o lovitură. Actorul a trecut prin momente cuplite, după ce soţia lui, Carlyn Rosser Duffy, cu care a fost căsătorit 41 de ani, a murit după o luptă lungă din boala. Acesta a fost momentul în care a decis să se retragă o perioadă din atenţia publicului. 
 
 
 
 
citeste totul despre: