Cum arată, după 33 de ani, protagonistele imaginii virale cu o mamă care-şi ţine copilul în plasă. Femeia, comparată cu prinţesa Diana

Cum arată, după 33 de ani, protagonistele imaginii virale cu o mamă care-şi ţine copilul în plasă. Femeia, comparată cu prinţesa Diana

O fotografie din 1987 a devenit virală FOTO Attila Manek

Imaginea unei femei tinere şi a fiicei sale a devenit virală recent, după mai bine de treizeci de ani de când a fost făcută, într-o piaţă din Budapesta în 1987.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fotografie din 1987 în care o tânără mamă îşi ţine bebeluşul într-o plasă, în timp ce se află la cumpărături, într-o piaţă din Budapesta, a devenit recent virală. 

Acest lucru s-a datorat şi faptului că internauţii au asemănat-o pe femeia din fotografie cu prinţesa Diana. Alte persoane au lăudat-o pe protagonistă pentru carismă, scrie vintag.es. 

Fotografia din 1987 a fost făcută de soţul femeii din poză, fotograful Attila Manek. Când şi-a dat seama că imaginea sa a devenit virală după mai bine de treizeci de ani de când a fost făcută, bărbatul s-a gândit că ar fi amuzant să recreeze fotografia.  

Potrivit fotografului, imaginea originală a fost realizată pe Museum Boulevard din Budapesta, unde împreună cu soţia şi fiica sa locuiau la acea vreme. Noua versiune a fost realizată în piaţa Budafok cu aceiaşi protagonişti - Marti şi fiica ei, Eniko.

Eniko, în vârstă de 33 de ani, este acum un om de ştiinţă în domeniul chimiei. Mama ei, Marti, lucrează în prezent pentru o companie medicală. 

Marti şi fiica ei, Eniko, în 2020 FOTO Attila Manek 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: