Cum a ajuns un român să facă tatuaje pe sâni în Marea Britanie: de ce aleg tot mai multe femei să îşi tatueze bustul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tatuator român a devenit faimos în Marea Britanie graţie desenelor complexe realizate cu acul pe sânii femeilor. Tatuajele în zona bustului sunt, de altfel, la mare căutare printre reprezentantele sexului frumos

Stefan Dinu (foto), un tatuator originar din Iaşi, s-a mutat în Marea Britanie de dragul meseriei, cererea pentru tatuaje fiind mult mai mare decât în România. Slujba bărbatului a devenit şi mai interesantă de când un număr mare de femei a început să-i calce pragul studioului, dorind ca acesta să le tatueze sânii. 

Tatuajele pe bust sau în zona bustului au devenit trendurile momentului, mii de femei apelând la îndemânarea şi talentul tatuatorilor pentru opere de artă în cerneală, pe piele. 

„Coastele şi pieptul sunt cele mai dureroase zone pentru tatuaje“, spune Ştefan, precizând că unele desene nu au numai un rol estetic. Pentru unele femei, tatuajele pe sâni au o conotaţie simbolică extrem de puternică, fiind adoptate mai ales de femeile care au supravieţuit cancerului mamar şi care îşi acoperă cu acestea cicatricile mastectomiei. 

image

FOTO The Sun

Românul, atras de arta tatuajului încă de la vârsta de 17 ani, s-a perfecţionat în paralel cu studiile universitare, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din Iaşi. De dragul pasiunii, Ştefan Dinu a plecat mai întâi în Grecia, apoi în Marea Britanie, în prezent lucrând în studioul Inkaholics din Londra. 

image

Tatuaj celebru

   

„Femeile îşi fac mai multe tatuaje ca niciodată datorită modului în care s-a schimbat societatea – nu mai judecăm ca altădată şi le permitem celorlalţi să se exprime aşa cum îşi doresc“, crede artistul, potrivit publicaţiei „The Sun“. 

„Nebunia“ tatuajelor a prins atât de mare amploare, mai ales în Marea Britanie, unde peste zece milioane de persoane au tatuaje, încât chiar şi cele mai conservatoare persoane intră în această categorie. Un exemplu este soţia primului ministru britanic James Cameron, Samantha, care are un delfin tatuat în zona gleznei.

image

FOTO The Sun

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite