Cu cine apare sărutându-se Madonna în tabloul pe care îl păstrează deasupra patului său. Imagini din interiorul palatului care i-a devenit locuinţă

Cu cine apare sărutându-se Madonna în tabloul pe care îl păstrează deasupra patului său. Imagini din interiorul palatului care i-a devenit locuinţă

FOTO HelloMagazine

Casa de 6 milioane de lire sterline este un palat din secolul al XVIII-lea şi are patru etaje, patru dormitoare, şapte băi, o casă de oaspeţi şi chiar o căsuţă separată pentru servitori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Madonna este doar una dintre numeroasele celebrităţi care s-au autoizolat în timpul pandemiei. Locuieşte în Lisabona cu cei şase copii ai săi: Lourdes, 22 de ani; Rocco, 19; David, 13 ani; Mila, 13; şi gemenii Estere şi Stella, în vârstă de şapte ani, după ce s-au mutat acolo în 2017 pentru a susţine visul fiului ei David de a juca fotbal.

În perioada izolării Madonna a postat pe reţelelel de socializare mai multe fotografii din interiorul casei sale, frumos amenajată şi mobilată cu gust.

Dormitorul

Dormitorul Madonna are tavan înalt şi un pat mare în centru, deasupra căruia poate fi văzută o fotografie în care artista apare alături de Michael Jackson şi actriţa Debi Mazar.

Bucătăria

Bucătăria Madonei surprinde cultura portugheză printr-o colecţie de coşuri atârnate pe o sfoară la nivelul tavanului. Încăperea ese de culoare albă şi are o estetică rustică.

Baia

Într-un videoclip controversat în care Madonna a numit coronavirus „marele egalizator”, deoarece „nu-i pasă cât de bogat eşti, cât de faimos eşti, cât de amuzant sau cât de inteligent eşti, unde trăieşti, cât de în vârstă sau ce poveşti uimitoare poţi spune ”, se poate vedea şi baia de lux a artistei.

Livingul

Cu pereţi albaştri şi podele din lemn, livingul Madonnei găzduieşte pe unul dintre pereţi un tablou cu Frida Kahlo şi o colecţie de chitare.

Grădina

Madonna arată într- o postare pe Instagram şi o terasă din jurul casei. Cu siguranţă are o grădină imensă, însă în fotografie poate fi văzută doar o mica ce pare a fi bogată în plane ornamentale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: