Critici dure după petrecerea fastuoasă organizată pentru nepoata de 4 ani a fostului director Formula 1: „Copiii din Africa mor de foame“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamara Ecclestone şi fiica sa Sophia FOTO Joseph Sinclair/happiful.com
Tamara Ecclestone şi fiica sa Sophia FOTO Joseph Sinclair/happiful.com

Tamara Ecclestone, fiica fostului director de la Formula 1, a fost din nou criticată în medul online pentru felul în care alege să-şi răsfeţe fetiţa, Sophia, în vârstă de numai patru ani.

Sophia, nepoata fostului director executiv de la Formula 1, Bernie Ecclestone, poate fi considerată cea mai răsfăţată fetiţă din lume. 

Mama sa, Tamara Ecclestone, moştenitoarea unei impresioante averi de 2,7 miliarde de euro, i-a oferit fetiţei o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei de naştere, scrie Daily Mail. 

Dacă la trei ani, Sophia era răsfăţată cu un palat de gheaţă, o casă de păpuşi în mărime naturală, servitori personali şi făcea baie într-o cadă de aur, când a împlinit patru ani, părinţii i-au organizat o petrecere extravagantă, cu sute de cadouri, un tort grandios, decorat cu nori şi curcubee, ţinute vestimentare create special pentru ea, zeci de baloane şi animatori care au întreţinut atmosfera. 

image

„La mulţi ani celei mai speciale fetiţe, care este ireal de minunată. Fifi a împlinit patru ani. Îţi mulţumim că ne completezi şi te iubim mai mult decât vei şti vreodată“, a scris Tamara pe contul de Instagram, alături de o serie de fotografii de la petrecere.  

image

FOTO Instagram  

image

FOTO Instagram 

Cu toate acestea, nu toţi fanii de pe Instagram ai fiicei fostului director Formula 1 au apreciat fotografiile care ilustrau fastuoasa petrecere a fetiţei de patru ani, criticând-o pe mama acesteia că o răsfaţă peste măsură şi „nu ar avea neapărată nevoie de atât de multe cadouri“.

„Serios acum, chiar avea nevoie de toate astea?“, a scris un utilizator. 

„E ridicol să-i oferi atât de multe cadouri“, a fost mesajul unui alt internaut. 

„Asta se numeşte răsfăţ peste măsură... şi copiii din Africa mor de foame“, a amintit un altul. 

image

FOTO Instagram

O altă persoană a criticat-o pe femeia miliardară că împărtăşeşte pe reţelele sociale fotografii care atestă luxul în care familia ei trăieşte, scriind: „Urăsc fotografiile din social media care arată câte cadouri îi oferi copilului tău. Ceilalţi părinţi se vor simţi prost pentru faptul că nu le vor putea oferi copiilor lor asemenea lucruri. Ştiu că nu arată dacă eşti un părinte bun sau rău, dar nu văd necesitatea împărtăşirii lor “. 

image

FOTO Instagram 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite