Coșmar în ziua nunții. O clipă de neatenție a stricat ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lor

Coșmar în ziua nunții. O clipă de neatenție a stricat ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lor

Cuplul britanic a fost pus în încurcătură de cavalerul de onoare FOTO: Captură „The Daily Mail“

După miri, cavalerul de onoare este unul dintre cei mai importanţi oameni la o nuntă. Prin urmare, nimeni nu s-ar aştepta ca tocmai el să fie cel care strică totul. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cavaler care, fie prea stângaci, fie prea emotiv, a reuşit să transforme nunta de vis a unui cuplu britanic într-un adevărat coşmar.

În timpul slujbei, tânărul distrat a scăpat una dintre verighete pe jos, şi nu a mai reuşit să o găsească, relatează publicația britanică „The Daily Mail".

De aici până la un fiasco total, nu a fost decât un pas. Mirii au fost nevoiţi să oprească slujba pentru a căuta verigheta. Invitaţii au sărit în ajutorul celor doi şi au început și ei să caute inelul pierdut, dar nici urmă de el.

Mama miresei s-a oferit să împrumute verigheta ei pentru ca cei doi să se poată căsători.

Petrecerea a continuat totuși, deși mirii nu-și puteau lua gândul de la verigheta pierdută. Din acest motiv, preotul s-a întors seara la biserică pentru a o căuta, iar după două ore a găsit-o. El a mers la restaurantul unde se ţinea petrecerea pentru a le da mirilor verigheta, salvând petrecerea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: