Corina Dănilă a reuşit să slăbească 19 kilograme: ce alimente a exclus din dietă

Corina Dănilă a reuşit să slăbească 19 kilograme: ce alimente a exclus din dietă

Corina Dănilă a reuşit să slăbească 19 kilograme

După ce a reuşit să slăbească 19 kilograme într-un timp scurt, prezentatoarea TV Corina Dănilă a vorbit despre alimentele pe care le-a exclus din regimul său şi cum reuşeşte să ţină foamea în frâu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corina Dănilă a reuşit să dea jos 19 kilograme. Vedeta de televiziune a explicat, în emisiunea „Ce se întâmplă doctore?“, ce alimente consumă acum şi ce a scos din regimul ei definitiv.

Corina Dănilă a explicat ce mănâncă:

„Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.

În ceea ce priveşte produsele pe care le-a scos din alimentaţia sa, Corina Dănilă a menţionat zahărul, produsele procesate şi prăjelile.

„Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine“, a precizat prezentatoarea de televiziune.

Corina Dănilă a adăugat că farfuria sa conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale.

citeste totul despre: