„Copiii bogaţi ai Bucureştiului” au cont comun pe Instagram: personajele cunoscute care apar în fotografii

„Copiii bogaţi ai Bucureştiului” au cont comun pe Instagram: personajele cunoscute care apar în fotografii

Copiii de bani gata ai Bucureştiului, adunaţi pe contul anonim de Instagram @richkidsofbucharest. FOTO Instagram/@richkidsofbucharest

După modelul contului de Instagram anonim care prezintă fotografii ale odraslelor de oligarhi ruşi, a apărut şi un cont unde sunt adunate poze cu maşini de lux asortate cu manichiura, fete cu siluetă de fotomodel care îşi etalează costumele tanga pe iahturile personale sau ţinutele semnate de designeri internaţionali, sub titulatura „Copiii bogaţi ai Bucureştiului” (Rich Kids Of Bucharest).

Ştiri pe aceeaşi temă

Contul de Instagram @richkidsofbucharest cu imagini ce descriu viaţa opulentă pe care o duc tinerii bogaţi din Bucureşti este unul anonim, similar cu cel ce-i înfăţişează pe copiii oligarhilor ruşi.

În fotografiile reunite de contul amintit se remarcă şi personaje cunoscute ale vieţii publice sau mondene, cum este Natalia Mateuţ, fiica fostului internaţional dinamovist Dorin Mateuţ, Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, sau Mario Tapangea, fiul cunoscutului afacerist constănţean Ioan Tapangea, deţinătorul unor afaceri în domeniul jocurilor de noroc din Constanţa, dar şi a câtorva saloane de înfrumuseţare de la malul mării.

   FOTO Instagram

Natalia Meteuţ. FOTO Instagram

 FOTO Instagram

 FOTO Instagram

 FOTO Instagram

   FOTO Instagram

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările