Cine este YouTuberul care a distrus într-un accident maşina de 3,4 milioane de dolari a tatălui său: „Se mai întâmplă...” VIDEO

Cine este YouTuberul
care a distrus într-un accident maşina de 3,4 milioane de dolari a tatălui său: „Se mai
întâmplă...” VIDEO

Maşina YouBuberului Gage Gillean

Adolescentul de 17 ani, urmărit de peste 80 de mii de alţi tineri pe Instagram, a pierdut controlul volanului maşinii de 3,4 milioane de dolari şi a intrat într-un copac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gage Gillean, un YouTuber de 17 ani din Texas, a reuşit să distrugă o maşină de 3,4 milioane de dolari. Adolescentul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Tatăl băiatului este fondatorului unui fond de ivestiţii şi deţine o flotă de vehicule de ultimă generaţii.

„Se mai întâmplă... Mulţumim lui Dumnezeu pentru a doua şansă la viaţă. Accidentul ar fi putut să se lase cu răni mai grave sau chiar cu moartea. Vreau să mulţumesc familiei mele, prietenilor şi fanilor pentru toate mesajele. Înseamnă foarte mult.”, a trasnmis tânărul pe Instagram.

Acesta a pus accidental pe seama presiunii scăzute a anvelopelor şi a spus că a suferit răni uşoare.

Gillean are aproximativ 84.000 de abonaţi pe pagina sa de YouTube, acolo unde îşi prezintă adesea maşinile şi iahturile de lux.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările