Cine este bărbatul care s-a plimbat dezbrăcat pe cea mai populară arteră din Londra, acoperit doar de o mască. Nu este prima dată când şochează

Cine este bărbatul care s-a plimbat dezbrăcat pe cea mai populară arteră din Londra, acoperit doar de o mască. Nu este prima dată când şochează

Tim Shieff i-a şocat pe londonezi cu protestul său curajos împotriva obligativităţii purtării măştilor de protecţie. FOTO Reuters

Un bărbat din Londra a decis să schimbe modul de purtare al măştii de protecţie. Acesta a plecat la plimbare nonşalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerată arteră din Londra, complet dezbrăcat, cu excepţia unei măşti faciale care îi acoperea zona intimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul care i-a lăsat muţi de uimire pe trecătrori este celebru pe YouTube. El se numeşte Tim Shieff, are 32 de ani şi cetăţenie americană. Este campion mondial la atletism şi a făcut senzaţie pe YouTube după ce a declarat că, deşi este un vegan notoriu, obişnuieşte să consume produse de origine animală în secret.
 
Tim s-a născut în Connecticut, SUA, şi a participat la trei competiţii American Ninja Warrior, ajungând, în 2018, în finala concursului cu obstacole.
 
Tim Shieff are peste 171.000 de urmăritori pe Youtube şi mai mult de 85.000 pe Instagram. După ce a devenit cunoscut pentru stilul său de viaţă sănătos, în calitate de atlet, bărbatul a intrigat comunitatea vegană din care făcea parte după ce a declarat că a consumat ouă şi somon, produse de origine animală, după o cură drastică de 35 de zile. 
 
Decizia lui Tim Shieff de a renunţa la regimul vegan a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât, în 2017, el a apărut în filmul „What the Health?”, difuzat pe Netflix, un documentar care critică impactul consumului de carne, ouă şi produse animale asupra sănătăţii şi care pledează pentru o dietă bazată pe plante.
 
În videoul său „Mai sunt încă vegan”, Shieff a recunscută că se confruntă cu probleme de sănătate din cauza dietelor vegane. Printre aceste se numărau „probleme de digestie, depresie, oboseală, lipsa de energie” şi acuza că se trezeşte ţeapăn ca un cadavru. „Nu pot să fac flotări fără să mă rănesc”, spunea el.
 
Pentru a încerca să se vindece, a încercat o varietate de diete diferite,  suplimente alimentare şi chiar admite că „şi-a băut propria urină timp de doi ani.” El a mai spus că după ce a consumat prima dată somon a „reuşit să ejaculeze după luni bune”.
 
Vineri, Tim i-a uimit pe londonezi cu curajul său de a manifesta împotriva obligativităţii măştilor de protecţie, în prima zi în care acestea au devenit obligatorii în magazinele, instituţiile, benzinăriile şi în alte spaţii închise, precum şi în mijloacele de transport din Marea Britanie.
 
 
El s-a plimbat minute bune pe Oxfort Street, renumita arteră cu magazine, contestând decizia autorităţilor britanice, care nu se bucură nici de susţinerea marilor lanţuri de magazine. Sainsbury's, Asda, Co-Op şi Costa Coffee se numără printre comercianţii care spun că nu pot să facă pe poliţiştii cu cei care intră fără măşti. McDonald pe de altă parte este foarte vehement şi au existat situaţii în care angajaţii lanţului de fast-food i-au dat afară din magazine pe clienţii care nu se supun recomandărilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: