Cele mai ciudate recorduri Guinness World Records 2017: tânăra cu barbă, cea mai tatuată pensionară sau omul cu cea mai mare gură din lume FOTO

Cele
mai ciudate recorduri Guinness World Records 2017: tânăra cu barbă, cea mai tatuată pensionară sau omul cu cea mai mare gură din lume FOTO

Cele mai ciudate recorduri Guinness World Records 2017. Foto dailymail.co.uk

Ediţia Guinness World Records 2017 conţine cele mai fabuloase recorduri, după cum spune Craig Glenday, redactoruL şef al publicaţiei. Printre noutăţile acestui an se numără cea mai lungă pisică, cea mai mare gură din lume sau cea mai tânără femeie cu barbă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta „cartea Recordurilor” deţine peste 4.000 de isprăvi fabuloase, ale oamenilor din toată lumea.

„Aici este loc pentru toţi, de la călătoriile în spaţiu, ştiinţa planetară şi regnul animal la corpurile umane remarcabile, animale de companie, lucruri spectaculoase ”, a spus Craig Glenday, redactor şef al publicaţiei.

Ediţia ale Guinness World Records 2017 promite cele mai neobişnuite recorduri de până acum. Printre acestea se numără cea mai lungă pisică, câinele cu cea mai lungă coadă sau omul în flăcări care rezistă cel mai mult în timp ce este târât de un cal.

Cea mai lungă pisică

  Ludo, care măsoară un metru şi 27 de centimetri, este de trei ori mai mare decât dimensiunea normală a unei pisici din rasa Moggie.

„Este foarte prietenos, dar unii vizitatori sunt speriaţi, deoarece aceştia sunt obişnuiţi să vadă câini la aceste dimensiuni”, a spus Kelsey Gill, proprietara animalului.

Câinele cu cea mai lungă coadă

Coada ogarului irlandez Keon măsoară 30.2 cm lungime. Proprietarul său, care locuieşte în Belgia, a solicitat înregistrarea animalului în Cartea Recordurilor după ce fiii săi au realizat că lungimea cozii animalului a depăşit-o pe cea a deţinătorului recordului anterior, un alt ogar.

Cea mai lunga distanţă în care un bărbat a rezistat să fie tras de un cal în timp ce se afla în flăcări

  Daredevil Josef Tödtling, din Austria, a fost târât de un cal  500 de metri, în timp ce corpul său se afla în flăcări. El a fost protejat cu mai multe straturi de îmbrăcăminte şi un gel de răcire. Cascadorul deţine şi recordul pentru cea mai lungă durată în care corpul său a ars fără a avea acces la oxigen - 5 minute, 41 secunde.

Cea mai mare gură

 

Bernd Schmidt, 47 de ani, din Germania, poate deschide gura, măsurând pe lungime 8,7 centimetri. Pentru a câştiga titlul, el şi-a plasat tije metalice între incisivii inferiori şi superiori. Recordul a fost confirmatt de către un medic stomatolog, care pur şi simplu a strigat: „Deschide larg gura!”.

Cel mai înalt caine din lume feminin

 

 Great Dane Lizzy, care are 93 de centimetri înălţime, locuieşte alături de stăpânul său în Florida, Statele Unite ale Americii. Animalul este atât de înalt, încât trebuie să mănânce dintr-un vas poziţionat pe un scaun.

Cea mai mare colecţie de hamburgeri din lume

 

 Harry Sperl din Germania are 3,724 elemente care au legătură cu hamburgerii. Colectia sa, care include perne, tricouri sau jucării de pluş a fost verificată în Daytona Beach, SUA în 2014.

Cea mai tânără femeie cu barbă

   Activistă anti-agresiune, modelul Harnaam Kaur din Slough, Marea Britanie, are o barbă care măsurară pe alocuri chiar şi 15 centimetri. Ea a luptat mulţi ani împotriva controveselor cu privire la înfăţişare, reuşind să obţină titlul la vârsta de 24 de ani şi 282 zile. Tânăra descrie reuşita ca fiind „absolut umilitoare”.

Cea mai tatuată pensionară

Florida Charlotte Guttenberg şi Chuck Helmke sunt cei mai tatuaţi cetăţeni în vârstă - de sex masculin şi feminin. Guttenberg, 67 de ani (foto), are acoperită 91,5 % din suprafaţa corpului ei cu tatuaje.  Primul său tatuaj a fost realizat în urmă cu 10 ani.


Foto dailymail.co.uk

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: