Cele mai depresive zodii: nativii sensibili emoţional

Cele mai
depresive zodii: nativii sensibili emoţional

Stările depresive sunt întâlnite frecvent la nativii zodiilor Rac şi Capricorn FOTO Shutterstock

Cele mai depresive zodii. Astrele ne influenţează într-o mare măsură starea afectivă şi predispoziţia pentru unele suferinţe psihice şi fizice. Depresia, boala secolului în care trăim, apare mai frecvent la unele semne zodiacale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unii dintre noi, mai mult decât alţii, au o predispoziţie pentru tulburări precum depresia, iar astrele pot dezvălui aceste stări psihice neplăcute. „Astrologia este o ştiinţă foarte complexă care poate releva tiparele profunde ale psihicului nostru. Analizând fiecare dintre cele 12 semne zodiacale, se pot evidenţia aceste tipare“, spune astrologul Rick DiClemente, din Pittsburgh, SUA, cu o experienţă de peste 36 de ani în astrologie, citat de platforma omtimes.com.

Rac

Zodia cea mai instabilă emoţional, Racul este şi una dintre cele mai depresive zodii. „Starea lor este dată de faptul că nativii născuţi în această zodie simt adesea că nimeni nu îi iubeşte“, explică astrologul american. De multe ori, Racii simt că nu pot lupta singuri cu greutăţile vieţii. Dacă nu reuşesc să înveţe că le pot gestiona singuri, ei riscă să se lupte multă vreme cu depresia.

Nativilor zodiei Rac le este recomandat să se înconjoare de familie şi prieteni, pentru că aceştia îi pot ajuta să iasă din starea negativă. Ei trebuie să evite cu orice chip însingurarea, retragerea într-o cochilie.

Cele mai depresive zodii: Capricorn

Capricornul se luptă cu Racul pentru locul întâi în topul celor mai depresive zodii. „Nativii acestei zodii vor garanţii înainte de a-şi asuma riscuri în viaţă şi de a se mobiliza, iar lucrul acesta duce la apariţia stărilor depresive. Motto-ul Capricornilor este «Asigură-te!». Din păcate, de multe ori nu poţi fi sigur încotro te duce viaţa, ea nu poate fi controlată“, spune astrologul Rick DiClemente.

Dincolo de lucrul aceasta, Capricornul este cea mai pesimistă zodie dintre toate. Nativii Capricorn îşi asumă responsabilităţi în numele altora, din motiv că nu au încredere în capacitatea celorlalţi de a rezolva problemele. Soluţia este să se relaxeze şi să devină mai încrezători în oamenii din jur.

Scorpion

Scorpionii se numără şi ei printre cele mai depresive zodii, iar asta pentru că trăirile lor emoţionale sunt foarte profunde, intense. „De foarte multe ori, tristeţea lor apare pe fondul unei relaţii de cuplu care şi-a pierdut din strălucirea de altădată. Atât Scorpionul, cât şi Balanţa se concentrează prea mult asupra relaţiei, dar aceasta este una dintre caracteristice lor“, susţine astrologul american.

Cu toate acestea, nativii din Scorpion reuşesc să-şi controleze foarte bine stările afective şi au capacitatea de a depăşi prin propriile forţe depresia dacă îşi doresc cu adevărat lucrul acesta. Totul ţine de voinţă în cazul acestui semn zodiacal puternic.

Cele mai depresive zodii: Peşti

Puţine zodii suferă la fel de mult în tăcere precum nativii din Peşti, motiv pentru care şi ei se încadrează în cele mai depresive zodii. Ei nu vor să-şi arate suferinţa, pentru că nu-şi doresc ca oamenii din jur să se simtă prost din acest motiv. „De obicei, depresia Peştilor este urmarea faptului că nu luptă suficient pentru drepturile lor, simţind că este de datoria lor să se sacrifice. Ei trebuie să scape de această victimizare care este propria lor «oper㻓, spune astrologul.

Secretul unei vieţi fericite pentru nativii din Peşti este să nu mai încerce salvarea lumii.

Leu

Nativii din zodia Leu nu par niciodată trişti, dar aparenţele pot fi foarte înşelătoare. Această zodie guvernată de Soare este de cele mai multe ori optimistă, dar nativii Leu reuşesc să-şi ascundă foarte bine stările emoţionale, mai ales de ei înşişi.

„Ei suferă foarte mult şi devin depresivi când nu se simt respectaţi. Leii fac eforturi mari să rămână optimişti şi să se poarte ca şi cum totul este în regulă, dar nu este întotdeauna aşa. Ei pot suferi mult în tăcere pentru că nu vor ca ceilaţi să ştie ce frământări interioare au“, spune Rick DiClemente, care a făcut topul cu cele mai depresive zodii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările