Cele mai violente zodii: cine dă şi cine ţipă

Cele mai violente zodii: cine dă şi cine ţipă

Comportamentele semnelor zodiacale pot varia de la cele mai violente atacuri fizice, la atacuri verbale dure sau reacţii tacite, dar calculate. FOTO australianscience.com.au

Agresivitatea zodiilor este stârnită din motive diverse, se manifestă diferit, iar felul în care poate fi aceasta înţeleasă, controlată sau folosită constructiv este altul pentru fiecare nativ în parte. În cele ce urmează, trecem în revistă cele mai violente zodii.

Unii spun că lumea ar arăta altfel fără nicio formă de agresivitate, alţii spun că lumea nu ar exista deloc, scrie astrosofia.ro. Agresivitatea este reacţia omului faţă de pericol, dar poate fi şi o reaţie stârnită de o privire, un discurs aspru sau o atitudine. Comportamentele semnelor zodiacale pot varia de la cele mai violente atacuri fizice, la atacuri verbale dure sau reacţii tacite, dar calculate. Iată care sunt cele mai violente zodii:

Cele mai violente zodii: Berbec

Berbecul este printre cele mai agresive semne, fiind guvernat de Marte, Zeul Războiului. Nativul Berbec este foarte impulsiv, aşa că întâi loveşte, apoi cere explicaţii. Este aprig la mânie, însă se calmează repede şi nu poartă ranchiună.
 
Mişcarea fizică, dar doar acele sporturi care nu presupun competitivitate, îl ajută să se liniştească şi să lase supărările deoparte. Berbecul este gelos şi agresiv în relaţia de cuplu şi consideră că aceste manifestări sunt, de fapt, exprimări ale afecţiunii.
 

Cele mai violente zodii: Taur

În cazul Taurului, agresivitatea nu este una directă, ci tacită, latentă, acesta manifestându-se cu mare greutate într-un mod agresiv, după ce a fost cu adevărat scos din pepeni. Nativul Taur poate fi destul de distructiv atunci când îi este ameninţată securitatea sau integritatea proprie sau a persoanelor importante pentru el. Este răbdător, dar devine de neoprit odată ce a acumulat suficientă furie. 
Extrem de gelos şi posesiv, Taurul poate avea reacţii violente atunci când îşi bănuieşte partenerul de viaţă de infidelitate.
 
Mişcarea fizică îl ajută să se liniştească, dar la fel de uşor îl calmează şi activităţile casnice, cumpărăturile sau natura.
 

Cele mai violente zodii: Gemeni

Nativul Gemeni apelează deseori la violenţă verbală, dar până la violenţă fizică este un singur pas. Se supără când este luat peste picior, când îi este insultată inteligenţa sau când sunt la rândul lor atacaţi verbal. Fiind maieştru în vorbe, poate insulta rafinat, dar tranşant. Nu se grăbeşte să recurgă la atacuri fizice, dar flexibilitatea gândirii îl ajută să câştige polemicile şi dezbaterile care îi sunt atât de dragi şi în care se bagă doar de dragul de a ieşi învingător.
 
Nativul Gemeni se linişteşte atunci când găseşte o altă temă demnă de atenţia lui sau când se descarcă prietenilor. 
 

Cele mai violente zodii: Rac

Racul, la fel ca toate celelalte semne de apă, este adeptul agresiunii psihice sau emoţionale. Poate fi extrem de tăcut şi închis, apărându-se prin stările sale de depresie. Agresează prin insuflarea sentimentului de vină. Poate deveni o fiară pentru oamenii dragi lui, dar şi când îi sunt atacate trecutul, sentimentele sau amintirile.

Racul se linişteşte concentrându-se pe ce simt ceilalţi, vorbind despre ce simte sau prin amenajarea spaţiului personal.
 

Cele mai violente zodii: Leu

Nativul Leu devine agresiv atunci când cineva îi pune la îndoială succesele, expertiza, experienţa, priceperea şi măiestria. Se enervează foarte tare atunci când este pus în inferioritate. La furie, Leul este în stare de orice; poate lovi pe loc sau poate aştepta momentul potrivit pentru ca umilirea celui care l-a supărat să fie cât mai mare, poate agresa emoţional sau poate să-şi copleşească adversarul cu vorbe dulci, dezarmându-l. Uneori alege să apeleze la violenţă fizică, dar poate distruge şi prin publicitate negativă.
 
Pe Leu îl salvează creativitatea, momentele în care se concentrează pe nevoile altora, şi intimitatea alături de cei dragi, faţă de care nu simte nevoia să „pozeze” non stop în regele junglei.
 

Cele mai violente zodii: Fecioară

Fecioara apelează destul de rar la violenţă fizică, preferatele ei fiind corecţiile verbale şi „loviturile” emoţionale şi psihice drept la ţintă. Cea mai dură formă de agresivitate a nativului Fecioară este, însă, cea îndreptată împotriva propriei persoane. Nativul Fecioară nu suportă dezordinea şi lipsa organizării, precum şi nepăsarea oamenilor faţă de sacrificiile ei. Manifestările ei agresive pot varia de la lovituri fizice cu precizie matematică la cicăleli bine concentrate.

Se calmează atunci când desfăşoară activităţi migăloase, cărora li se dedică în totalitate datorită spiritului său perfecţionist.
 

Cele mai violente zodii: Balanţă

La prima vedere pacifist, nativul Balanţă îşi iese din minţi când este tratat cu bădărănie. Apelează la agresivitate socială, pedepsindu-i prin a-i lăsa singuri în faţa duşmanilor. E în stare să apeleze la toate relaţiile şi cunoştinţele pentru a-i lăsa pe cei care l-au supărat fără nimeni prin preajmă, ignoraţi şi neajutoraţi. Nu acţionează violent verbal decât în situaţii limită, însă când o face, îşi va distruge emoţional ţinta. 

Devine blând după discuţii prieteneşti sau după săvârşirea unor activităţi artistice, care îi pun în evidenţă latura armonioasă, dar şi când îi este ameninţată imaginea de fiinţă calmă şi îngăduitoare. 
 

Cele mai violente zodii: Scorpion

Cei născuţi sub semnul Scorpionului folosesc toate felurile de agresivitate, ba chiar ar fi în stare să inventeze unele noi, dând cu plăcere lecţii de agresivitate fizică, emoţională, verbală, socială sau chiar şi sexuală. Nu atacă, însă, în public, pentru că ţin prea mult la secrete. Le place „să tortureze“ lent şi surprinzător, când ţinta se aşteaptă mai puţin. 

Nativul Scorpion este teritorial, secretos, dominator şi posesiv. Agresivitatea lui este atenuată atunci când găseşte o altă ţintă sau când se îndrăgostesc. 
 

Cele mai violente zodii: Săgetător

Nativul Săgetător se face foc şi pară atunci când îi este limitată libertatea sau când i se face o nedreptate. E în stare să facă justiţie cu pumnul, mai ales dacă bea peste măsură, dar agresivitatea lui este de obicei potolită. Apelează mai des la violenţă verbală, având capacitatea să devină foarte inventiv în cuvinte urâte. Totuşi, forma sa supremă de agresivitate este atitudinea de ignorare. 

Îl potolesc călătoriile şi libertatea necondiţionată de mişcare, dar şi discuţiile prelungite la un pahar de vin, în care joacă rolul profesorului de filisofie, vorbind despre experienţele personale şi lecţii de viaţă.
 

Cele mai violente zodii: Capricorn 

Agresivitatea Capricornului macină tacit, acest nativ fiind cel care pândeşte din umbră să-i greşeşti, dar nu neapărat lui, uneori simţindu-se dator să aplice corecţii oricui. Este rece şi calculat, dând impresia că este robot, nu fiinţă umană. Apelează la forme multiple de violenţă, exprimându-şi agresivitatea şi prin privaţiunile materiale, dar şi prin izolarea socială a ţintei. Poate „lovi” prin replici tranşante, dar şi prin priviri dispreţuitoare. 

Nativul Capricorn se calmează când se simte respectat sau chiar temut. De asemenea, singurătatea şi plimbările prelungite îl ajută să ierte şi să meargă mai departe.
 

Cele mai violente zodii: Vărsător

Vărsătorul inventează noi noţiuni de agresivitate ori de câte ori îşi simte atacată libertatea de acţiune sau de opinie. Poate deveni violent fizic şi verbal, dar se simte cel mai bine cât îşi controlează ţinta. Loveşte cu pumnii, dar apelează şi la discursuri acide. Se irită când îi sunt ameninţaţi prietenii, simţind nevoia să facă pe justiţiarul.

Nativul Vărsător este îmblânzit atunci când interacţionează cu cei mai buni prieteni, care îl pot ghida spre linişte sau cauze umanitare.
 

Cele mai violente zodii: Peşti

Nativul Peşti tace şi face. Agresivitatea lui se manifestă prin tăcere, preferând, de multe ori, să-i lase pe alţii mai puternici şi autoritari să se manifeste. Este justiţiar, însă tacit. Se simte cu uşurinţă trădat de oameni şi de soartă. Poate deveni agresiv când simte că a trecut pe locul doi sau când este înşelat. Nu dă cu pumnul, nici măcar nu înţelege agresivitatea fizică, aşa că de multe ori este cel care cedează primul.

Se linişteşte când găseşte un destin de îndreptat sau când apelează la un pahar de vin în plus ori la un drog care îl trimite în altă lume, fiind slab şi predispus la vicii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările