Cele mai perfecţioniste zodii: mereu se străduiesc să se autodepăşească

Cele mai perfecţioniste zodii: mereu se străduiesc să se autodepăşească

Topul zodiilor perfecţioniste

Sunt definiţia exactă a perfecţionismului. Pentru cele trei zodii şi haosul are nevoie să fie făcut într-o anumită ordine şi niciodată nu se mulţumesc cu jumătăţi de măsură, indiferent despre ce este vorba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Leu

Leul este genul de persoană care se străduieşte continuu să obţină locul întâi şi medalii de aur, indiferent de miză, pentru că întotdeauna doreşte să fie mai bun. Nu este în competiţie cu ceilalţi, el îşi doreşte să fie mai bun ca ieri şi să-şi dovedească puterea. Pentru tine perfecţionismul înseamnă să nu te abaţi de la planul pe care îl ai. Ştii direcţia în care mergi, iar orice abatere de la drum se transformă într-o dezamăgire. Asociezi succesul cu urmarea perfectă a unui plan. Niciodată nu te mulţumeşti cu jumătăţi de măsură, indiferent despre ce este vorba, scrie yourtango.com

Fecioară

Fecioara este definiţia exactă a perfecţionismului. Căutaţi în mod constant noi proiecte şi oportunităţi care necesită organizare şi multă dedicare. Eşti genul de persoană care are cel mai curat apartament, cel mai organizat birou la locul de muncă şi un planificator care este colorat în funcţie de zi, lună şi an. Pentru Fecioare, a fi perfecţionist nu este doar un lucru care le împiedică să nu-şi piardă capul - este o necesitate. Abordarea metodică şi detaliată a tuturor lucrurilor din viaţă voastră este aproape hipnotică.

Balanţă

Balanţa esti considerată o perfecţionistă într-un alt sens al cuvantului. Este semnul zodiacal al echilibrului, pentru ele şi haosul având nevoie să fie făcut într-o anumită ordine. Puneţi ordine în stările voastre, în obiective sau chiar în gândurile care vă vin în minte. Cuvântul „poate“ este cel mai mare duşman al vostru pentru că nu este definit. Cum aţi putea să păstraţi lucrurile în ordine perfectă cu „poate“? Găsirea echilibrului în orice reprezintă pentru Balanţă perfecţiunea.

citeste totul despre: