Cele mai orgolioase zodii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai orgolioase zodii. Nativii Leu şi Taur, cei mai orgolioşi din tot zodiacul. FOTO Arhivă Adevărul
Cele mai orgolioase zodii. Nativii Leu şi Taur, cei mai orgolioşi din tot zodiacul. FOTO Arhivă Adevărul

Cele mai orgolioase zodii. Fiecare semn zodiacal în parte are câteva trăsături definitorii. Dacă despre Peşti ştim că sunt romantici, iar Fecioarele - organizate, astăzi aflăm care sunt zodiile cu orgolii nemărginite.

Cele mai orgolioase zodii: Leul conduce clasamentul

Leul este cel mai orgolios nativ al zodiacului, scrie aopsy.com, mândria lor fiind cea mai de preţ şi de nesacrificat valoare. Energici şi foarte activi, nativii acestei zodii au nevoie de atenţie permanentă din partea celor care îi înconjoară.

Cele mai orgolioase zodii: Berbec

Nativul Berbec se numără şi ei printre cele mai ogolioase semne zodiacale. Este prietenos şi foarte sociabil, dar cei care îndrăznesc să îl dezamăgească vor gusta din „veninul” indiferenţei, căci Berbecul nu este răzbunător, însă nici nu iartă. Orice ţel pe care şi-l propune acest nativ se transformă rapid într-o chestiune de onoare.

Cele mai orgolioase zodii: Taur 

Încăpăţânarea nativului Taur se poate traduce uşor prin orgoliu. Are nevoie să ştie că este apreciat şi preferă să-şi primească laudele bine cuvenite verbal şi cât mai des cu putinţă. Taurul „împunge” dacă îi este rănită mândria şi nu îşi lasă „datoriile” neplătite, potrivit lovetoknow.com.

Cele mai orgolioase zodii: Scorpion

Scorpionul nu este cel mai modest semn al zodiacului, iar dacă pare că nu ştie să accepte complimente, ar trebui să ştiţi că este doar un joc, căci este de fapt „calic” atunci când vine vorba de laude. Aşadar , dacă gâdili orgoliul imens al unui Scorpion şi îl faci să se simtă buricul pământului, ai şanse să obţii orice de la el. Pe de altă parte, dacă îi este lezată mândria, devine nemilos, scrie buzzle.com.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite