Cele mai interesante lucruri despre copiii Ducilor de Cambridge: cum o „alintă“ Prinţul George pe străbunica sa, Regina Elisabeta, şi la ce nu au acces micuţii

Cele mai interesante lucruri despre copiii Ducilor de Cambridge: cum o „alintă“ Prinţul George pe străbunica sa, Regina Elisabeta, şi la ce nu au acces micuţii

FOTO Getty Images

Ducesa de Cambridge Kate Middleton şi Prinţul William sunt fericiţii părinţi a doi copii, iar cel de-al treilea este pe drum. Există, însă, câteva lucrui mai puţin ştiute în legătură cu micii prinţi ai Angliei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kate Middleton (35 de ani) şi Prinţul William (35 de ani) au împreună doi copii – Prinţul George, în vârstă de patru ani, şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de doi ani –, iar Ducesa de Cambridge este însărcinată cu al treilea. 
 
Există, însă, câteva lucruri mai puţin ştiute, dar interesante despre micuţii prinţi ai Angliei, scrie PureWow:
 

Micul Prinţ George îi spune străbunicii sale, Regina Elisabeta, „Gan-Gan“

Într-un interviu pentru ITV, Kate a dezvăluit cum îi spune George străbunicii sale, de la vârsta de doi ani şi jumătate: Gan-Gan, un apelativ plin de afecţiune. De asemenea, tatăl său, Prinţul William, obişnuia, pe vremea când era copil, să-i spună Reginei Elisabeta „Gary“. 

FOTO Getty Images
 

Prinţesa Charlotte va avea ocazia să fie regină

Datorită unei modificări făcute în legislaţia privind succesiunea la tron, care n-a mai fost modificată din anul 1701, prinţii nu mai au întâietate în faţa prinţeselor când vine vorba de ocuparea tronului Angliei. Asta înseamnă că Prinţesa Charlotte este oficial următoarea în linia moştenitorilor regali. Astfel, dacă cel de-al treilea copil va fi băiat, nu va putea să o surclaseze pe sora sa în linia de succesiune a tronului, conform măsurii implementate. Până la această modificare, fiul mai mic era moştenitorul tronului în defavoarea surorilor mai mari. 
 
Ptrinţesa Charlotte FOTO Getty Images
 

Ambii copii sunt nişte trendsetteri în ceea ce priveşte moda

Aşa cum Ducesa Kate Middleton dă tonul în modă, iar fiecare apariţie a sa în public este îndelung comentată şi apreciată, şi cei doi prinţi dau tonul cu privire la moda copiilor. Când copiii apar în public cu anumite ţinute de brand, iar Kate optează deseori pentru branduri spaniole şi britanice, şansele ca cererea pentru acele elemente vestimentare să crească în rândul familiilor obişnuite sunt foarte mari. 

FOTO Getty Images 
 

Nici George, nici Charlotte nu au un nume de familie oficial

Chiar dacă sună ciudat, membrii familiei regale, inclusiv George şi Charlotte, nu au un nume de familie oficial. Acest lucru se datorează în parte faptului că linia numelor de familie atribuite acestora este mult mai complicată, dar şi pentru că titlul de HRH (înălţimea sa regală) este suficient de signifiant. Cu toate astea, în situaţiile în care au nevoie de un nume de familie pentru a completa anumite formulare guvernamentale sau documente şcolare, părinţii au ales între numele caselor pe care le reprezintă. Astfel, George va fi strigat în sala de clasă cu numele George Cambridge. 
 
Prinţul George FOTO Getty Images
 

Prinţul George nu are voie să aibă un „cel mai bun prieten“ la şcoală

Regulile şcolii Thomas’s Battersea, unde micul George învaţă, nu încurajează, ba chiar interzice apropierea de un singur coleg de clasă cu scopul ca toată lumea să se simtă inclusă. De asemenea, politica şcolii spune că atunci când un elev vrea să-şi serbeze ziua de naţtere, este obligat să-şi invite toţi colegii. Altfel, nu are voie să mai invite pe nimeni dintre colegii săi. 
 

Cei doi prinţi ştiu totul despre Prinţesa Diana

Prinţul William, tatăl micuţilor George şi Charlotte, a povestit într-un documentar ce aniversa 20 de ani de la moartea mamei sale, „Prinţesa inimilor“, că cei doi copii ştiu totul despre bunica lor. Conform spuselor Prinţului William, acesta le povesteşte frecvent despre „bunica Diana“, iar peste tot în reşedinţa regală există poze cu ea, pentru a le aminti micuţilor că au două bunici nu una. 

Prinţesa Diana FOTO Getty Images
 

William şi Kate vor ca cei doi copii ai lor, implicit cel de-al treilea, să aibă vieţi normale

Alteţele lor Regale William şi Kate vor ca micuţii lor să aibă nişte vieţi normale, în ciuda faptului că peste câteva decenii se vor afla pe tronul Angliei, şi fac tot ce pot în realizarea acestui lucru. De exemplu, cei doi părinţi îşi duc ei înşişi copiii la şcoală şi îi aduc înapoi. 
 
De asemenea, cei doi părinţi le-au interzis micuţilor folosirea gadget-urilor, precum Ipad-uri sau tablete, încurajând jucăriile, activităţile de exterior şi joaca cu figurine din baloane. 
 
FOTO Getty Images 
 
citeste totul despre: