Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de sex: ce recomandă autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale

Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de
sex: ce recomandă autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale

Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de sex FOTO Arhivă

Acelaşi loc, aceeaşi poziţie şi uneori chiar aceeaşi oră. Nimic spectactulos sau ieşit din comun. Fără să-şi dai seam, te poţi transforma într-un partener de sex mediocru, care nu reuşeşte să-i mai ofere iubitei plăcere. Sadie Allison, autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale, oferă şase sfaturi pentru momente de neuitat.

Unele partide de sex sunt de-a dreptul mediocre. Fie că intervine monotonia partenerilor, lipsa de interes sau apetitul sexual scăzut, partenerii nu mai au parte de nimic spectaculos, scrie menshealth.com. Mulţi consideră că relaţia a devenit o cauză pierdută atunci când sexul începe să fie plictisitor, dar lucrurile nu stau chiar aşa, este de părere Sadie Allison, autoarea ghidului de sex „Ride ‘Em Cowgirl! Sex Position Secrets for Better Bucking“. Aceasta oferă şase modalităţi prin partenerii pot transforma sexul intr-un moment de neuitat pentru amândoi:

Stabileşte contactul visual

Privirea este una dintre cele mai eficiente metode de stimulare instantanee a poftei sexuale. „Privitul reciproc adânceşte conexiunea emoţională, care, la rândul său, amplifică excitarea“, spune Allison. „Uită-te în ochii partenerului pentru minim de 60 de secunde şi vei vedea rezultatele“, adaugă aceasta.

Tachinaţi-vă reciproc

„Apropierea de orgasm fără eliberare construieşte tensiune sexuală“, spune Allison. Deci, atunci când în cele din urmă aţi ajuns la momentul culminant, puteţi aştepta „focuri de artificii“.

Deveniţi cât mai intimi

Pentru un sex intim, pune pernele la perete, stai cu spatele şi spune-i să te încalece. „Ţineţi-vă reciproc în braţe. Contactul cu pielea vă va face să vă simţiţi mai intimi şi va aprinde flacăra iubirii instantaneu“, spune specialistul.

Încercaţi o nouă locaţie

Schimbă dormitorul cu tejgheaua din bucatarie, canapeaua din living, scara interioara, oriunde, dar ieşi din spaţiul de dormit. Schimbarea decorului este foarte importantă şi excitantă, aşa că lasă la o parte monotonia patului.

Faceţi jocul mai incitant cu ajutorul unei eşarfe

Acoperiţi-vă ochii cu o eşarfă sau cravată şi începeţi să vă atingeţi senzual. Fiecare atingere se va simţi mult mai intens. De asemenea, puteţi asculta muzică incitantă cu ajutorul căştilor. „Partenera va fi în propria ei lume, în timp ce face dragoste cu tine“, spune Allison.

Apelaţi la ajutorul unui lubrifiant

„Niciodată nu trebuie să subestimezi puterea unui lubrifiant. Nu rezolvă doar problema femeilor care au un nivel ridicat de uscăciune a vaginului, dar poate asigura o durată mai lungă a actului sexual“, spune Allison. Prin reducerea frecării şi intensificând senzaţia, puteţi aluneca de-a lungul terminaţiilor nervoase mai repede, ceea ce duce la o stimulare în plus.

Încercaţi să vă surprindeţi partenera

„Întoarceţi partenera pe spate şi încercaţi poziţia 69“, sugerează Allison. „Această mutare poate fi o surpriză deosebit de interesantă“, spune ea. Cu toate acestea, trebuie ţinut cont de faptul că unele femei se pot simţi intimidate de această poziţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările