Cele mai frumoase femei din Europa: ţările în care frumuseţea femeilor este motiv de mândrie naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai frumoase femei din Europa. FOTO wittyloop.com
Cele mai frumoase femei din Europa. FOTO wittyloop.com

Cele mai frumoase femei din Europa. Deşi frumuseţea se află întotdeauna în ochii celui care priveşte, există ţări europene recunoscute pentru frumuseţea femeilor. Bineînţeles, România nu avea cum să lipsească dintr-un astfel de clasament, oricât de subiectivă ar fi realizarea unui top de acest gen.

Cele mai frumoase femei din Europa: clasamentul internaţional

An de an se fac topuri europene sau internaţionale în care oameni din toată lumea votează ţările sau oraşele cu cele mai frumoase femei. 

În ceea ce priveşte clasamentele realizate la nivel mondial în 2015, Brazilia a fost „încoronată“ câştigătoare, cu India, Suedia, Filipine, Italia, Thailanda,  România, Japonia, Iran, Rusia, SUA, Germania, Coreea de Sud, Franţa, Argentina, Venezuela, Mexic, Vietnam şi Liban pe următoarele poziţii ale unui top  20 realizat de thetoptens.com. 

Cele mai frumoase femei din Europa: România, pe locul 3 

Astfel, cele mai frumoase femei din Europa sunt considerate anul acesta, conform topului realizat de thetoptens.com, reprezentantele Evei din Suedia, Italia, România, Rusia, Germania şi Franţa.

Apreciate sunt şi clasamentele individuale, cum este şi cel pe care vi-l prezentăm mai jos, în care România figurează pe poziţia a patra la nivel european, iar Rusia pe primul loc.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite