Cele mai bune exerciţii pentru abdomen la bărbaţi: muşchi abdominali de invidiat cu numai 15 minute de exerciţii pe zi

Cele mai bune exerciţii pentru abdomen la bărbaţi: muşchi abdominali de invidiat cu numai 15 minute de exerciţii pe zi

Cele mai bune exerciţii pentru abdomen la bărbaţi FOTO fundromeda.com

Cele mai bune exerciţii pentru abdomen la bărbaţi. Când vine vorba de fizicul lor, unii bărbaţi sunt atât de determinaţi încât petrec ore întregi în sala de forţă. Totuşi, rezultatele se pot obţine şi acasă, cu numai 15 minute de exerciţii zilnice. Pentru un abdomen atrăgător şi muşchi abdominali de invidiat, vă propunem o serie de exerciţii fizice foarte eficiente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi pare greu de atins, ţelul unui abdomen tare ca piatra, cu muşchi bine definiţi, este cât se poate de realizabil. Revista pentru bărbaţi „Men’s Health”, alături de antrenorul de fitness BJ Gaddour, au arătat cum, cu ajutorul unei rutine fizice cu o durată de numai 15 minute, bărbaţii pot obţine un abdomen de invidiat.
 

Cele mai bune exerciţii pentru abdomen la bărbaţi, un fapt dovedit ştiinţific

De fapt, această rutină este alcătuită dintr-un singur tip de exerciţii care pot ţine locul unei sesiuni întregi. Mai mult decât atât, este dovedit ştiinţific că această tehnică de fitnes este cât se poate de eficientă, fie că este făcută o singură dată pe zi, fie de mai multe ori. Gaddour propune trei niveluri de exerciţii: peste cap, umeri şi şolduri. 
 
Fă cât de multe exerciţii poţi în 40 de secunde, înainte să treci la nivelul următor. Fă toate exerciţiile înainte să închei runda. Repetă-le de cinci ori şi ia câte un minut pauză după fiecare rundă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările