Cele mai bune diete în 2019. Pe ele trebuie să le urmezi ca să slăbeşti

Cele mai bune diete în 2019. Pe ele trebuie să le urmezi ca să slăbeşti

Cele mai bune diete în 2019

În ultimii ani, oamenii au devenit din ce în ce mai preocupaţi de modul în care arată. De la siluetă până la frumuseţea chipului, tot mai mulţi oameni caută perfecţiunea. Aşa că am adunat, pentru voi, cele mai bune diete în 2019. Dacă vrei să slăbeşti, pe ele trebuie să te bazezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fie că eşti sănătos şi cauţi un stil de viaţa sănătos, fie că suferi de o afecţiune care îţi impune să slăbeşti, dietele de mai jos te vor ajuta. Dieta Mediteraneană ocupa primul loc în topul celor mai folosite şi eficiente diete.
 
Dieta Mediteraneană îmbunătăţeşte longevitatea şi ameliorează apariţia bolilor cronice. Ocupa mai multe categorii în clasamentul dietelor. Dieta DASH, care a ocupat primul loc timp de 8 ani, se află pentru prima oară pe locul 2.
 
Pe locul 3 se clasează Dieta Flexitariană, urmată mai apoi de Dieta Weight Watchers (Îngerul păzitor al greutăţii). Apoi urmează Dieta Nordică, bazată pe plante şi indicată celor ce vor să slăbească natura. Dieta Ketogenică a ajuns pe locul 2 în clasamentul celor mai rapide diete de urmat, spre deosebire de anul trecut, când se afla pe locul 13.
 

Cele mai bune diete în 2019

 
  1.  Dieta Mediteraneană
  2.  Dieta DASH
  3.  Dieta Flexitariană
 

Cele mai comerciale diete în 2019

 
  1.  Dieta Weight Watchers
  2.  Dieta Jenny Craig
  3.  Dieta Nutritarian
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: