Cele 5 tipuri de prieteni de care orice persoană de succes are nevoie în viaţa sa

Cele 5 tipuri de prieteni de care orice persoană de succes are nevoie în viaţa sa

Prietenii au o mare influenţă asupra modului tău de gândire şi felul în care priveşti viaţa

În timp ce este mai uşor să identifici persoanele toxice şi să le înlături din viaţa ta, de multe ori poate fi mai dificil să decizi ce fel de oameni trebuie să inviţi în viaţa ta şi să îi ţii aproape. Iată cele cinci tipuri de prieteni pe care trebuie să-i păstrezi în viaţa ta.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Liderul

 
Aceasta este persoana care te va scoate din zona de confort şi te va duce cu un pas mai aproape de ceea ce eşti capabil împingându-te să faci mai mult. Ei nu se tem să-şi asume responsabilităţi, să te ia de mână şi să porniţi la drum. În preajma lor nu te vei simţi niciodată mai puţin capabil, potrivit Business Insider.
 

2. Povestitorul

 
Acesta este prietenul care dă culoare zilei tale cu experienţele lui de viaţă. Te inspiră să continui şi să porneşti şi tu într-o aventură. Deşi ştim cu toţii că starea de complacere este calea spre plictiseală, povestitorul îţi aminteşte mereu că există întotdeauna ceva mai mult decât îţi imaginezi.
 

3. Ascultătorul

 
O persoană care rămâne alături de tine pentru a te asculta atunci când ai nevoie să-ţi exprimi emoţiile este incredibil de importantă. Acesta este prietenul care ne face să ne simţim apreciaţi chiar şi atunci când suntem nesiguri dacă vorbele noastre contează sau nu. El nu este cel care vorbeşte peste tine sau doar dă din cap sau trimite mesaje în timpul conversaţiei. Este persoana care te ascultă cu adevărat, nu doar aude.
 

4. Fericitul

 
Există întotdeauna cineva în viaţa noastră care ne umple cu o inexplicabilă bucurie prin simpla lui prezenţă. Este ceva chimic, ceva ce nu putem explica în cuvinte. Unii oameni pur şi simplu emană fericire în jurul lor, indiferent unde sunt sau cu cine sunt. Găseşte această energie pozitivă şi ţine-o strâns lângă tine.
 

5. Cel care te forţează să gândeşti

 
Deşi nu este niciodată un proces plăcut să-ţi reevaluezi viaţa, poate fi necesar să faci asta din când în când. Introspecţia este necesară pentru îmbunătăţirea vieţii noastre, indiferent de modul în care aceasta ne face să ne simţim pe moment. Aşază-te lângă persoana care îţi va pune întrebările potrivite pentru a te ajuta să te cunoşti mai bine şi ţine-o aproape.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: