„Cea mai în formă femeie din lume“ a dezvăluit cum îşi întreţine corpul VIDEO

„Cea mai în formă femeie din lume“ a dezvăluit cum îşi întreţine corpul VIDEO

Cum îşi întreţine forma corpului tânăra care a câştigat titlul de „Cea mai în formă femeie din lume“. FOTO Facebook

Tia-Clair Toomey, câştigătoarea titlului de „Cea mai în formă femeie din lume“, are un program strict atunci când vine vorba de întreţinerea formei corpului. Pe lângă exerciţii, aceasta consumă un anumit tip de proteine, acordând o importanţă deosebită inclusiv recuperării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tia-Clair Toomey este câştigătoarea jocurile Reebok CrossFit. Înainte de competiţie, Toomey a fost atlet de performanţă. Acum, ea a primit medalia pentru „cea mai în formă femeie din lume“, scrie businessinsider.com.

Pentru a-şi întreţine corpul, tânăra australiancă în vârstă de 24 de ani are un program intens de antrenament, care include de la alergare la ridicarea greutăţilor.

FOTO Businnes Insider

Ridicarea de greutăţi

Câştigătoarea titlului de „Cea mai în formă femeie din lume“ ridică greutăţi zilnic. De antrenamentul cu haltere beneficiază atât creierul, cât şi corpul (inclusiv oasele, inima şi vasele de sânge). Un studiu de la Universitatea din California, Los Angeles, susţine că ridicarea de greutăţi poate îmbunătăţi chiar speranţa de viaţă.

Antrenamentul cardio

Toomey se asigură că pe lângă ridicarea halterelor, include în programul său şi alte exerciţii, cum ar fi alergarea, ciclismul şi canotajul.

Ridicarea propriei greutăţi

Ridicarea de greutăţi este importantă pentru Toomey, dar atleta lucrează inclusiv cu propria greutate corporală. Făcând pull-up-uri, push-upi şi alte mişcări de greutate corporală, tânăra a ajuns să câştige rezistenţă.


Consumul de proteine

„Cea mai în formă femeie din lume“ îşi atinge obiectivele zilnice cu ajutorul produselor sub formă de pulbere. Academia de Nutriţie şi Dietă scrie că sportivilor li se recomandă să aibă aproximativ 1,2 până la 2 grame de proteine ​​pe kilogramul corporal pe zi.

Timp pentru recuperarea

Toomey are nevoie de timp pentru a se recupera. Aceasta nu neglijează somnul, nutriţia, hidratarea şi recuperarea activă ca parte din rutina zilnică. Tânăra consideră că neacordarea atenţiei necesare recuperării este o greşeală uriaşă care poate duce la îmbolnăvirea organismului.

 

citeste totul despre: