Cea mai atractivă calitate a fiecărei zodii

Cea mai atractivă calitate a fiecărei zodii

Atractivitatea în funcţie de zodie. FOTO iamabeauty.com

E indubitabil faptul că fiecare persoană deţine un anumit grad de sex-appeal, de erotism şi carismă. Nu există o împărţire echitabilă, însă fiecare zodie poate miza pe calitatea sa esenţială care o poate face irezistibilă în faţa celor din jur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Semnul tău zodiacal raportat la soare joacă un rol extrem de important cu privire la modul în care eşti perceput de cei din jur. Deşi de cele mai multe ori ni se spune că modestia este cea mai importantă calitate, trebuie să ştim pe ce mizăm atunci când vrem să fim irezistibili. Fiecare zodie are un punct forte, iar aflarea acestuia poate reprezenta secretul către strălucire.

Berbec

Berbecul este zodia principală a tuturor semnelor de foc, ceea ce înseamnă că eşti un iniţiator. Capacitatea ta de a atrage doar unduindu-te puţin te transformă într-un magnet pentru cei din jur.

Taur

Unii v-ar putea caracteriza drept încăpăţânaţi, dar voi aţi prefera termenul statornic. Eşti devotat persoanelor puternice, iar oamenii din jurul tău vor concura pentru a intra în acest club. Puterea ta reprezintă o armă secretă în ceea ce priveşte atractivitatea.

Gemeni

Guvernat de casa a treia, care aduce un mare plus domeniilor ce ţin de comunicare, punctul tău forte este vorbitul. Entuziasmul tău pentru învăţarea lucrurilor noi este de asemenea atractiv, de multe ori devenind de-a dreptul contagios!

Rac

Ai tendinţa de a fi destul de sentimental şi fermecător. Inima ta este extrem de mare, iar emoţiile sunt difuzate atât de adânc încât este greu ca cineva să îţi reziste.

Leu

Atragi lumina reflectoarelor non-stop, pentru că te-ai născut o stea. Cei din jur îţi adoră romantismul, iar partenerul simte că este tratat ca un rege.

Fecioară

Vă place să ştiţi ce se întâmplă în orice moment şi, folosind cunoştinţele pe care le deţineţi, le oferiţi toate informaţiile necesare celor din jur. Partenerilor de sex opus le este greu să reziste sentimentului de siguranţă pe care îl oferiţi

Balanţă

Guvernată de Venus, planeta iubirii şi a frumusetii, această zodie este pur şi simplu greu de uitat. Armonia care îi caracterizează pe nativii acestei zodii îi face mai mult decât fermecători.

Scorpion

Deşi nu-ţi pui inima pe tavă, fiind destul de rezervat, oamenii simt emoţiile tale intense. Intuieşti lucrurile într-un stil caracteristic, iar asta te face super sexy.

Săgetător

Nu putea exista o iubitoare de distracţie cu un spirit mai liber de atât, mulţumită domnitorului Jupiter, planeta răspunzătoare de noroc şi aventură. Atracţia ta este inestimabilă, iar oamenii rămân uimiţi de fiecare dată când te văd.

Capricorn

Conducătorul vostru este casa a zecea, ceea ce implică recunoaştere profesională. Voi luaţi pasiunea foarte în serios. Siguranţa voastră şi capacitatea de a fi mereu în mişcare sunt extrem de atrăgătoare pentru persoanele de sex opus.

Vărsător

Vărsător este semnul cel mai altruist fiind guvernat de Uranus, planeta libertăţii. Eşti ca un copil care îşi doreşte pace şi dragoste oriunde se duce. Această atitudine prietenoasă îi face pe vărsători irezistibili.

Peşti

Întotdeauna obişnuieşti să le oferi celor din jur o parte din inima ta, răspunzând tuturor nevoilor celor din jur. Sensibilitatea instinctivă te face să străluceşti oferindu-ţi un mare plus în ochii persoanelor de sex opus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările