Ce zodii obţin orice îşi doresc folosindu-se de manipulare

Ce zodii obţin orice îşi doresc folosindu-se de manipulare

Ce zodii obţin orice îşi doresc folosindu-se de manipulare

Reuşesc să obţină ce-şi doresc într-un mod distractiv şi plin de umor, dacă nu pleacă la drum cu sentimente de frustrare. În acest caz, vor face apel la manipulare.

Scorpion

Scorpionii pot reuşi să manipuleze foarte bine oamenii din jurul lor şi nu se vor feri în a-şi pune talentul în aplicare când simt că este nevoie. Nu ţin cont de nimic atunci când vine vorba de satisfacerea propriilor nevoi sau capricii. Se concentrează atât de mult pe ceea ce îşi doresc încât uită de consecinţe şi se trezesc rănind persoane dragi sau chiar pierzând prieteni apropiaţi.

Leu

Este fermecător şi are darul de a obţine absolut tot ce îşi propune. Leul este cunoscut pentru personalitatea captivantă şi abilitatea de a conduce. Dacă există momente în care trebuie să fie asertiv pentru a-şi îndeplini scopurile, acesta este unul din lucrurile peste care nu poate trece. Nu suportă falsitatea, dar poate fi destul de creativ pentru a ieşi din astfel de situaţii. Defectul lui este că are tendinţa de a manipula oamenii din jur pentru a obţine ce-şi doreşte.

Taur

Taurul este genul de persoană care se ataşează emoţional de lucruri, oameni sau situaţii. Îi este greu să accepte finalul unei etape sau pierderea unui proiect. Se va trezi deseori în situaţia de a rămâne în locuri de care nu mai aparţine, dar de care se simte ataşat. Despărţirile pentru el sunt de neimaginat şi va face orice să păstreze un partener atunci când nu îşi doreşte să iasă dintr-o relaţie. Interesant este că, de cele mai multe ori, îi şi iese.  

Gemeni

Gemenii ştiu întotdeauna exact ce să spună, cum să-şi aleagă cuvintele şi tonul pentru a reuşi să obţină acel ceva pe care şi-l doresc. Ei gândesc înainte de a vorbi, nu vor să pară prea agresivi, dar devin impunători prin ideile pe care le folosesc. Gemenii reuşesc să obţină ce-şi doresc într-un mod distractiv şi plin de umor, dacă nu pleacă la drum crezând că nu sunt susţinuţi sau având sentimente de frustrare. În acest caz, pot deveni feroce şi cu siguranţă vor apela la manipulare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: