Ce spune semnătura despre personalitatea noastră. Modul în care ne scriem numele oferă celor din jur detalii importante

Ce spune semnătura despre personalitatea noastră. Modul în care ne scriem numele oferă celor din jur detalii importante

Semnătura spune lucruri nebănuite despre personalitatea noastră/FOTO creativeincomeblog.com

Potrivit grafologilor, modul în care ne semnăm numele spune foarte multe despre personalitatea noastră, oferind informaţii importante despre stilul de viaţă, dar şi despre traseul profesional pe care îl avem.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daily Mail a publicat un infografic cu mai multe semnături ale unor oameni celebri, de succes. Fiecare caz în parte a fost analizat de experţii grafologi, care au demonstrat legătura între semnătură şi personalitatea acestor oameni.

De exemplu, Mark Zuckerberg , care se semnează folosind numai iniţialele numelui, cu litere mari, demonstrează că ţine mult la viaţa lui privată, dar totodată este o persoană foarte încrezătoare în propriile forţe şi are o părere bună despre el.

În schimb, Steve Jobs, fondatorul Apple, îşi semna numele complet, folosind litere mici. Scrisul era înclinat în sus, ceea ce demonstra ambiţia lui, încrederea în viitor, dar şi impulsivitatea, nerăbdarea lui.

Astfel, analizând propria noastră semnătură, sau scrisul unor persoane cunoscute, putem afla detalii importante, nebănuite.

Cei care au semnături imposibil de citit sunt persoane foarte isteţe, descurcăreţe, iar cei care se semnează foarte citeţ sunt oameni deschişi, sinceri.

Persoanele care nu îşi subliniază semnătura vor ca realizările lor să vorbească despre ei, nu să iasă în evidenţă în alt fel. În schimb, cei care trag o linie sub numele lor se consideră importanţi.

O semnătură înclinată în sus înseamnă ambiţie, încredere în viitor, în timp ce una care merge în jos este semn de pesimism şi neîncredere.

Cei care nu pun punctul pe „i”, atunci când litera apare în semnătura lor, sunt oamnei care nu dau importanţă detaliilor şi care se concentrează doar pe ce este esenţial. În schimb, literele foarte drepte denotă o persoană foarte atentă la detalii, meticuloasă.

Literele foarte largi indică o persoană extrovertită, iar cele stilizate aparţin unui om creativ, care vrea să se facă remarcat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: