Ce schimbări trebuie să facă fiecare zodie pentru a găsi iubirea adevărată în 2018

Ce schimbări trebuie să facă fiecare zodie pentru a găsi
iubirea adevărată în 2018

Ce schimbări trebuie să facă fiecare zodie pentru a găsi iubirea adevărată în 2018

Fiecare zodie are propriile caracteristici, lucru care îi determină pe astrologi să afirme că anumite schimbări le poate ajuta să găsească dragostea adevărată. Iar anul 2018 este perfect pentru  acest lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec – Acordă timp iubirii

Unul dintre motivele majore pentru care relaţiile nu au funcţionat până acum a fost acela că nu ai acordat suficient timp potenţialului partener. Ai considerat că deja ştii totul despre el/ea fără să îi acorzi posibilitatea să îţi arate că merită să îi acorzi atenţia ta, scrie yourtango.com.

Taur - Lasă trecutul în urmă

O mare parte din şansele începutului de an a fost irosită din cauza fantomelor trecutului. Chiar dacă aţi trecut prin experienţe care au lăsat răni adânci, este timpul unui nou început. Iar această perioadă este perfectă pentru o nouă şansă la iubire.

Gemeni – Grija pentru sine este cel mai bun ajutor

 Învaţă să ai încredere în tine şi să-ţi analizezi trăirile. În acest fel, vei avea o imagine clară a ceea ce simţi şi ce îţi doreşti de la partenerul de viaţă. Vei salva energie şi timp.

Rac – Lasă trecutul în urmă  

Aţi petrecut deja prea mult timp gândindu-vă la ce s-a întâmplat în trecut. Aţi avut multe întrebări la care v-aţi fi dorit să primiţi răspunsuri. Viaţa este prea scurtă pentru a o irosi gândindu-vă cum ar fi fost dacă făceaţi alegeri diferite. Credeţi în puterea prezentului.

Leu - Fii raţional

Este bine să-ţi urmezi inima, dar este greşit să-ţi trimiţi creierul în vacanţă atunci când te îndrăgosteşti. Iubirea cere şi un procent important de raţionalitat şi practică. .

Fecioară – Renunţă la perfecţionism

Bucură-te de prezent, acceptă lucrurile aşa cum sunt şi încearcă să renunţi la dorinţa de a face totul perfect. Ai aşteptări prea mari şi pierzi oportunitatea de a te lăsa iubit/ă.

Balanţă – Ia decizii şi ai grijă să le respecţi

Ai petrecut mult timp încercând să repari lucrurile care n-au ieşit bine în trecut. În acest fel ai ajuns să nu te mai gândeşti la o relaţie viitoare şi pui accentul pe ce s-a întâmplat în trecut. Oferă-ţi o şansă la un viitor frumos şi lasă fostele relaţii în trecut.

Scorpion – Dă o şansă iubirii

Ai făcut tot ce ţi-a stat în putere pentru a evita iubirea. Ai fost copleşit de tot ce înseamnă dragoste şi angajamente. Lasă gărzile jos şi oferă-i iubirii o şansă.

Săgetător - Păstrează o perspectivă pozitivă

În 2017 te-ai grăbit să iubesti. Erai atât de nerăbdătoare că probabil nu te-ai concentrat pe celelalte aspecte importante. În 2018 nu te grăbi, lasă lucrurile să vină de la sine. Păstrează o viziune pozitivă cu privire la tot ce înseamnă iubire.

Capricorn – Învaţă să te respecţi şi să te iubeşti

Capricornii tind să fie foarte preocupaţi de ce cred ceilalţi despre ei. Înainte să aşteptaţi iubire din exterior, întreabă-te cât de multă dragoste şi acceptare îţi oferi tu. Te-ai pierdut încercând să le faci pe plac celor din jur. Respectă-te şi bucură-te de tot ce îţi oferă viaţa. Doar atunci vei atrage dragostea adevărată în viaţa ta.  

Vărsător – Lasă-te ghidat de intuiţie

Dacă ceva te face să te simţi bine, bucură-te fără a te gândi la consecinţe. Nu-ţi ignora intuiţia. Investeşte mai mult în tine şi acordă-ţi timp pentru satisfacerea propriilor nevoi. Bucură-te de ieşirile cu prietenii şi toate lucrurile frumoase pe care ţi le oferă viaţa. Vei găsi dragostea adevărată când te aşteptaţi mai puţin.

Peşti -  Restabileşte-ţi valorile

Regândiţi-vă motivele pentru care apreciaţi un om. Nu mai puneţi pe primul plan doar aspectul fizic sau posibilităţile materiale. Iubiţi oamenii pentru ceea ce sunt. Restabiliţi-vă valorile şi nu uitaţi că iubirea nu ţine cont de poziţie socială sau cont bancar.

citeste totul despre: