Ce nu trebuie să faci după un tratament cosmetic la salon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă urmezi o schemă de tratament pentru anumite afecţiuni ale tenului la un salon de cosmetică, trebuie să ştii că este indicat să te abţii de la anumite obiceiuri odată ce ai ieşit din salon!

Pe lângă alimentaţie şi odihnă este recomandat să apelezi şi la tratamentele din saloanele de cosmetică. În felul acesta te vei putea bucura timp îndelungat de o piele frumoasă.

Pentru rezultate de durată este necesar să ştii că atât înainte cât şi după vizita la salon trebuie să eviţi anumite obiceiuri:

Nu îţi mai pune mâna pe faţă

Acesta este unul dintre cele mai nesănătoase obiceiuri pe care le avem. De fiecare dată când pui mâna pe faţă favorizezi apariţia coşurilor şi secreţia de sebum. Şi asta deoarece mâinile tale, deşi par a fi curate, nu sunt întocmai.

Este un gest aparent inofensiv care poate avea repercusiuni.

Masajul are nevoie de condiţii speciale

Dacă ţi-l faci tu acasă trebuie să cureţi piele foarte bine, să te asiguri că mâinile sunt curate şi dezinfectate şi că ai crema potrivită tipului tău de ten.

Pentru a beneficia în totalitate de efectele sale pozitive, cel mai indicat ar fi să ţi-l facă cineva care ştie foarte bine tehnica. În felul acesta te vei relaxa profund.

Când mergi la salon, vei avea parte de un tratament complet, iar odată ajuns acasă, dacă apelezi la masaj, pielea ta se poate irita sau sensibiliza, ceea ce nu este de dorit.

În plus, tratamentul aplicat la salon va penetra profund pielea, iar un alt strat de cremă poate interacţiona cu tratamentul aplicat.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte obiceiuri trebuie evitate!

Trucuri pentru a ţine în frâu diabetul

Din ce cauză apar coşurile pe scalp

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite