Ce să nu faci niciodată cu verigheta. Aduce ghinion

Ce să nu faci niciodată cu verigheta. Aduce ghinion

Verigheta este un simbol al legăturii dintre logodnici sau al uniunii contractate prin căsătoria a două persoane. Toată lumea ştie că se poartă pe degetul inelar, însă aceasta nu este singura regulă pe care mirii trebuie să o respecte. Iată ce nu ai voie să faci niciodată cu verigheta. Aduce ghinion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşadar, sunt unele lucruri pe care nu trebuie să le faci cu verighta pentru că aduc ghinion în căsnicie. Iată care sunt acestea: 
 
Nu o da jos.Tradiţia spune că acestă bijuterie importantă nu trebuie dată jos de pe deget. După ce a fost sfinţită şi ai primit-o, este bine să o ţii în permanenţă pe deget. Deşi, uneori este dificil să faci asta. Se poate întâmpla că degetul să ţi se îngroaşe, ori să fii nevoită, din diferite motive, să renunţi la bijuterie.
 
Ai grijă să nu pierzi verigheta. Se crede că pierderea ei anunţă divorţul sau pierderea iubirii şi o căsnicie nefericită.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: