Ce se întâmplă pe insula plăcerilor, „cuibuşorul de nebunii“ al celor bogaţi: dezvăluirile unor angajaţi

Ce se întâmplă
pe insula plăcerilor, „cuibuşorul de nebunii“ al celor bogaţi: dezvăluirile
unor angajaţi

Richard Branson, proprietarul insulei, deţine compania aeriană Virgin Atlantic FOTO: bbc.co.uk

Insula Necker din Caraibe, deţinută de miliardarul Richard Branson, este noul „teren de joacă“ al bogaţilor, care îşi satisfac aici tot soiul de pofte, cum ar fi să tragă cu mingi de golf în ţinte umane sau să facă sex cu chelneriţele.

Insula Necker este „Tărâmul făgăduinţei“ pentru cei cu dare de mână care vor să se bucure de distracţii nonconformiste şi de intimitate. O noapte pe proprietatea lui Richard Branson, care deţine compania aeriană Virgin Atlantic, costă 60.000 de euro, sumă care include cazare şi servicii complete oferite de angajaţi.

Prinţesa Diana, Nelson Mandela şi Kate Moss s-au numărat printre vizitatorii controversatei insule de-a lungul timpului.

Cu toate că discreţia este unul din punctele forte ale „cuibuşorului de nebunii“, Amelia (foto), de profesie contabilă pe insulă, a dezvăluit într-un documentar realizat de BBC câteva din secretele locului a cărui excentricitate depăşeşte orice aşteptări.

Femeia a povestit cum un grup de oaspeţi s-a răsfăţat cu o porţie de sushi servită chiar pe abdomentul ei.

Pe insula lui Branson, angajaţii sunt „încurajaţi“ să-şi exercite atribuţiile la bustul gol şi chiar să aibă relaţii cu turiştii, pentru o atmosferă relaxată. Insula Necker poate găzdui doar 30 de persoane simultan, dar la picioarele lor stau peste 100 de angajaţi, gata să le satisfacă toate poftele.

De asemenea, bogătaşii sunt încurajaţi să joace „golf cu ţintă umană“, un joc în care trebuie să nimerească este un angajat îmbrăcat într-un costum de protecţie gonflabil. El trebuie să sară în sus şi în jos pe o trambulină, în timp ce petrecăreţii se străduiesc să îl lovescă cu mingea de golf.

FOTO: bbc.co.uk

Oaspeţii insulei trebuie să nimerească un angajat îmbrăcat într-un costum de protecţie gonflabil FOTO: bbc.co.uk

Penny, o femeie înstărită din Marea Britanie, se află la vizita cu numărul 21 pe insulă. „Niciunul nu arată rău. De fapt, cu toţii arată chiar foarte bine. Am şi favoriţi“, spune femeia, în timp ce Patch, un alt oaspete obişnuit al insulei Necker, se declară un fan înrăit al „golfului cu ţintă umană“.

FOTO: bbc.co.uk

Richard Branson a cumpărat insula Necker în 1978, contra sumei de 230.000 de euro. Acesta a declarat că prima echipă de management a insulei a implementat două reguli: prima impunea angajaţilor să nu bea cu clienţii, iar cealaltă le interzicea acestora să aibă relaţii cu cei cazaţi pe insulă. „Acele reguli au rezistat doar o săptămână. Nu aşa funcţionează treaba aici“, a specificat Branson.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările