Ce se întâmplă când torni cupru topit peste un burger Big Mac VIDEO

Ce se întâmplă când torni cupru topit peste un burger Big Mac VIDEO

Conform publicaţiei Business Insider, burgerul rezistă surprinzător de bine, deşi a fost asezonat cu un „sos” de cupru topit care ajunge la o temperatură de peste 1.000 de grade Celsius. Captură YoutTube

Un experiment făcut de videoblogger-ul Ernesto Gonzalez, cunoscut pe YouTube ca TITO4RE, a reuşit să uimească peste 4 milioane de privitori din întreaga lume. Gonzalez, recunoscut pentru că de ani de zile toarnă cupru topit peste diferite lucruri pentru a vedea ce se întâmplă, a ales de această dată să „ungă” un Big Mac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intrigat de experimentele făcute de persoane din toată lume de-a lungul timpului pe diverse produse Mc Donald’s, videoblogger-ul Ernesto Gonzalez, TITO4RE pe YouTube, care este cunoscut pentru proiectele sale video în care toarnă cupru topit peste diverse obiecte, a ales să testeze rezistenţa unui burger Big Mac.

Conform publicaţiei Business Insider, burgerul rezistă surprinzător de bine, deşi a fost asezonat cu un „sos” de cupru topit care ajunge la o temperatură de peste 1.000 de grade Celsius.

 

Câteva zile mai târziu, videobloggerul a făcut experimentul şi cu o porţie de cartofi prăjiţi de la Mc Donald’s, iar rezultatul îl puteţi vedea în filmuleţul de jos

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: