Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic un ardei iute

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic un ardei iute

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic un ardei iute

Nu mănânci picant? Rău faci! Ardeiul iute este una dintre plantele cu cele mai multe beneficii de sănătate. Consumul lui previne boli cardiovasculare, ameliorează reumatismul, combate cancerul, stimulează pancreasul şi ajută la funcţionarea plămânilor.

Oamenii de ştiinţă susţîn că persoanele care consumă în mod regulat alimente picante sunt atât mai longevive, cât şi mai puţin susceptibile la afecţiuni şi boli grave precum cancerul, bolile de inima şi bolile respiratorii.
 
Potrivit unui studiu desfăşurat de un grup de cercetători din întreagă lume şi publicat in British Medical Journal (Jurnalul Medical Britanic), există o conexiune între consumul de alimente picante şi speranţa de viaţă.
 
Documentand obiceiurile a aproximativ 500.000 de oameni din China cu vârste cuprinse între 30 şi 79 ani, cercetătorii au arătat că persoanele care au mâncat aproape zilnic alimente picante şi iuţi au trăit mai mult şi au picat pradă mult mai rar bolilor grave sau fatale. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: