Cât de des trebuie să te speli pe cap, în funcţie de tipul de păr

Cât de des trebuie să te speli pe cap, în funcţie de tipul de păr

Cât de des trebuie să te speli pe cap, în funcţie de tipul de păr

Părul stă impecabil atunci când este curat. Este strălucitor, are volum şi îl poţi aranja cu uşurinţă, însă nu face un obicei din asta! Cu cât mai rar, cu atât mai bine. Stilistul Julian Farel a dezvăluit cât de des este indicat să te speli pe cap, în funcţie de tipul de păr.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cât de des trebuie să te speli pe cap

 
Multe persoane pot sta zile întregi fără să îşi spele părul şi totuşi să arate bine, altele sunt nevoite să facă acest lucru zilnic. Fiecare persoană este diferită, de aceea nu putem spune că există un anumit ritual de frumuseţe care să se potrivească tuturor tipurilor de păr.
 
Potrivit stilistului Julian Farel, nu există nicio regulă pentru că fiecare tip de păr, însă cu cât ne spălăm mai rar, nu economisim doar timp, ci şi şampon. Şi s-ar putea ca asta să ne ajute şi părul.
 
El pretinde că spălatul des îţi face mai mult rău. “Dacă te speli pe cap în fiecare zi vei înlătura uleiurile naturale pe care le secretă scalpul, ceea ce duce la un păr mai uscat şi mai fragil”, a precizat el.
 
El recomandă spălarea părului la 2-3 zile, însă există şi excepţii.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările