Carmen Brumă, despre secretul unui abdomen plat: „Este o chestiune de disciplină şi alimentaţie, mai puţin de antrenament“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cramen Brumă FOTO Facebook
Cramen Brumă FOTO Facebook

Carmen Brumă vorbeşte despre modul în care reuşeşte să-şi menţină un abdomen plat, chiar şi la peste 40 de ani. O mare împătimită a sportului şi a stilului de viaţă sănătos, aceasta recunoaşte că nu este nevoie să te antrenezi zilnic.

Carmen Brumă (43 de ani) are una din cele mai invidiate siluete din showbiz-ul românesc. Întrebată adesea cum îşi menţine abdomenul plat, aceasta recunoaşte că face abdomene „de 2 ori pe săptămână şi nu mai mult de 100 de repetări la o sedinţă“. Brumă susţine că abdomenul plat şi conturat este o chestiune de disciplină şi alimentaţie, mai puţin de antrenament. „Nu intensitatea şi frecvenţa antrenării muschilor abdominali primează în transformarea unei burţi intr-un abdomen cu patrăţele, ci alimentaţia“, spune ea.

Soluţii simple şi concrete pentru un abdomen plat:

1. Excludeţi din alimentaţie dulciurile, grăsimile hidrogenate, făinoasele, alcoolul, mezelurile şi bazează-te pe combinaţii simple, fără sosuri. De exemplu: friptură cu salată, ciuperci cu salată, legume la cuptor etc 

2. Faceţi regulat antrenamente scurte şi intense (4-5 pe săptămână) cu greutatea propriului corp. Un antrenament nu durează mai mult de 15 minute şi îţi va stimula organismul să ardă grăsime pe tot parcursul zilei.

3. Beţi atunci când aveţi poftă de ceva dulce un suc pentru stimularea metabolismului şi arderea mai rapidă a caloriilor, reglarea poftei de dulce şi a digestiei. Are puţine calorii şi, datorită ghimbirului, senzaţia de saţietate se va instala mai rapid.

Aveţi nevoie de următoarele ingredient:
250 g ananas
150 g castravete
200 g grapefruit
O bucăţică de ghimbir ( 3-4 cm)

   Antrenament pentru abdomen plat:

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite