Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetări mondiale

Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetări mondiale

Care este forma celor mai sexy buze

Dintotdeauna se ştie că buzele pline şi voluptoase sunt forma preferată a tuturor, însă un sondaj efectuat pe mai mult de 1.000 de persoane din 35 de ţări a arătat care este forma perfectă.

În studiul publicat în Journal of Cranio-Maxillofacial Surgery, mai mult de 60% dintre respondenţi au ales raportul 1:1 între buza superioară şi cea inferioară ca forma cea mai atractivă, scrie The Independent.

Astfel de buze are actriţa americană Scarlett Johansson (33 de ani).

Locul doi a fost forma cu buza inferioară mai mare, cum sunt cele ale modelului Kylie Jenner (20 de ani).

Cu toate acestea, cercetătorul Paul Heidekrueger a adăugat că, la fel ca toate tendinţele estetice, preferinţele pot fi modificate.

Kylie Jenner

De fapt, potrivit cercetărilor realizate de dr. Julian De Silva, profesor de chirurgie facială de la Harley Street, forma perfectă este cea a buzelor cântăreţei Taylor Swift (28 de ani). „Buzele lui Taylor sunt perfecte. Au o formă voluptuasă şi un arc frumos format, pe care atât de multe femei şi le-ar dori“, a explicat De Silva. 

Conform specialistului, folosirea unui material de umplere specific poate ajuta la îmbunătăţirea si redefinirea conturului general al buzelor.

Taylor Swift

Altă formă a buzelor preferată de repondenţi a fost cea a actriţei Julia Roberts, unde buza superioară nu are forma definită.

Julia Roberts

Potrivit lui De Silva, buzele încep să-şi diminueze în mod natural dimensiunea de la vârsta de 28 de ani, deoarece în acest caz producţia de colagen şi acid hialuronic încetineşte - acesta din urmă este produsul cel mai frecvent utilizat în tratamentele pentru injectarea buzelor.

Există numeroşi factori de stil de viaţă care pot afecta şi plinul buzelor. „Nu fumati şi nu vă expuneţi exagerat la soare, dacă doriti ca buzele dumneavoastra să fie pline în mod natural pentru mai mult timp“, a declarat specialistul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările