Care sunt cele mai gustoase meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonald's din lume

Care sunt cele mai gustoase meniuri din peste 300 de
fast-food-uri McDonald's din lume

Supa McDonald's Hong Kong. FOTO independent.co.uk

Un bărbat care a călătorit în jurul lumii şi a mâncat în peste 300 de restaurante McDonald's dezvăluie care sunt preferatele lui. Cartofii prăjiţi cu alge şi peştele uscat sunt printre cele mai neobişnuite meniuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Originar din Ontario, Canada, James McGowan locuieşte în prezent în Bangkok, unde lucrează pentru un startup în domeniul tehnologiei. Pasiunea lui este însă consumarea cât mai multor produse de tip fast-food în cât mai multe locuri în care ajunge.

Canadianul a mâncat la McDonald's în lumea întreagă, din Marea Britanie până în Japonia şi din Qatar până în Hawaii. Felurile de mâncare variază de la produse de patiserie, eclere pe care McGowan le-a încercat în Seoul, Coreea de Nord, şi până la burgeri cu crochete de rac serviţi în restaurantele McDonald's din Japonia.

Cotidianul britanic The Independent a aflat de la McGowan  care sunt meniurile lui preferate din toate produsele McDonald’s pe care le-a încercat până în prezent.

Thailanda

„Tacâmurile din orez m-au impresionat pentru că nu este vorba despre burgeri sau despre ceva ce poţi servi cu mâinile”, a spus canadianul care a adăugat că orezul cu aripioare fac topul vânzărilor în restaurantele McDonald’s din Thailanda.

FOTO independent.co.uk

Hong Kong

„Supa McDonald's Hong Kong a fost întotdeauna unul dintre meniurile mele preferate pe care îl comandam cu regularitate”, a mai dezvăluit McGowan.

FOTO independent.co.uk

Sri Lanka

Sandwich-ul Seeni Sambol inclus în meniul de mic dejun este de asemenea unul din preferatele lui McGowan, acesta susţinând că nu mai consumase peşte uscat până atunci în niciun alt McDonald's.

FOTO independent.co.uk

În Japonia, canadianul a încercat cartofii prăjiţi cu alge roz şi flori de cireş care, potrivit acestuia, au fost „o combinaţie perfectă”.

Restaurantele McDonald’s din Japonia servesc şi Cartoful McChocolate - cartofi prăjiţi cu sos de ciocolată.

FOTO independent.co.uk

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: