Moderat de către vedeta radio Mihai Morar, evenimentul artistic va începe în jurul orei 11.00 cu un moment senzaţional de dans modern oferit de către Trupa AS. Aceşti copii talentaţi au participat la festivalul internaţional de dans organizat la Moscova, la Balsoi Teatr (Teatrul Mare) şi constituie una dintre cele mai premiate formaţii de dans modern şi tradiţional din România.

Scena va fi preluată apoi de Andra Gogan tânara cântăreaţă, vloggeriţă, actriţă şi cea care a dat voce celor mai iubite personaje din desene animate. Andra Gogan este deţinătoare a două recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live susţinut de un copil, în care a interpretat 55 de melodii fără întrerupere, şi pentru cele mai multe albume lansate de un copil, 16 CD-uri.

La finalul evenimentului, Smiley unul dintre cei mai populari cântăreţi pop ai momentului, textier, compozitor şi producător muzical, va concerta în faţa publicului aducând la viaţă Ghiozdanul cu Vise prin veselie, dans şi multe cântece dedicate celor prezenţi.

Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Roşu şi Colentina-Fundeni- Dragonul Roşu.

Niro Investment Group sprijină în mod constant acţiuni umanitare care susţin educaţia şi dezvoltarea noilor generaţii. “Ghiozdanul cu vise“ este o campanie umanitară lansată de către Grupul Niro şi Dragonul Roşu prin intermediul căreia peste 700 de copii primesc ghiozdane şi rechizite şcolare pentru noul an şcolar. Campania se desfăşoară în luna septembrie cu sprijinul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Chinezi.

 Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active. Printre proiectele dezvoltate si gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafaţă construită de peste 500.000mp, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est - Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale, restaurante si hoteluri celebre asa cum este cladirea istorica Grand Hotel du Boulevard. În 2018, compania şi-a consolidat investiţiile în industria ospitalităţii anunţând două proiecte de anvergură: redeschiderea Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureştiului, sub marca internaţională de lux Corinthia şi construcţia unui nou hotel premium în Bucureşti, situat pe blv. Expoziţiei care va fi deschis sub brandul internaţional Swissôtel până în anul 2021. Pentru mai multe informaţii despre companie, vizitaţi http://nirogroup.ro/