Cafenelele sexy pun pe jar autorităţile: măsuri împotriva localurilor unde chelneriţele poartă doar bikini şi îşi expun sânii VIDEO

Cafenelele sexy pun pe jar autorităţile: măsuri împotriva localurilor unde chelneriţele poartă doar bikini şi îşi expun sânii VIDEO

Chelnerii şi chelneriţele care lucrează în aceste cafenele spun că sunt de acord să poarte costume de baie la muncă/FOTO YouTube

Moda recentă a cafenelelor cu chelneriţe îmbrăcate sexy a provocat revoltă într-un oraş din statul Washington. Un consilier local vrea să ia măsuri împotriva acestor localuri, unde chelneriţele lucrează îmbrăcate doar în bikini, cu sânii aproape complet expuşi. Iniţiativa lui este susţinută şi de alţi localnici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cafenelele sexy din statul Washington agită serios spiritele în localitate. Chelnerii şi chelneriţele care lucrează aici trebuie să poarte doar costume de baie cât mai provocatoare atunci când îi servesc pe clienţi.

Consilierul local Mike Fagan vrea să ia măsuri care să interzică această ţinută, considerând că femeile care lucrează în aceste locuri sunt exploatate, iar o cafenea trebuie să fie un loc unde se vinde cafea, nu unde femeile îşi expun farmecele, scrie The Independent.

El ar vrea să existe o lege care să oblige cafenelele de acest fel să respecte anumite reguli: să avertizeze clienţii cu un afiş mare la intrare, iar angajaţii să nu aibă voie să iasă afară dezbrăcaţi.

În statul Washington există mai multe cafenele care îşi fac reclamă prin ţinuta sexy a chelneriţelor. De exemplu, Bare Beans Expresso a recurs la această metodă: angajetele poartă doar nişte stickere lipite pe corp, în zonele intime.

Sarah Birnel, care a avut la rândul ei o cafenea de acest fel, spune că datorită chelneriţelor în bikini vânzările ei au crescut cu 100%. De altfel, angajaţii acestor localuri nu consideră că poartă ţinute indecente, pentru că şi la plajă stau în costume de baie, iar acolo nimeni nu consideră că există o conotaţie sexuală a ţinutei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările