Burger King, reclamă neconvenţională: de ce promovează gigantul fast-food un produs mucegăit VIDEO

Burger King, reclamă neconvenţională: de ce promovează gigantul fast-food un produs mucegăit VIDEO

Captură video YouTube

Gigantul fast-food Burger King a reimaginat un produs emblematic şi a produs o nouă campanie publicitară absolut „dezgustătoare“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania încearcă astfel să atragă atenţia asupra eliminării aditivilor şi a altor conservanţi din meniul său, potrivit cnn.com. 

Lanţul de fast-food a dezvăluit poze cu noul Whopper, un produs fără conservanţi. În noua campanie publicitară, Whopper este acoperit de mucegai şi poate fi văzut cum putrezeşte. 

Efortul neconvenţional de marketing include şi o reclamă televizată care arată un Whopper total natural cum putrezeşte timp de 34 de zile, în timp ce hit-ul „What a Difference A Day Makes“, semnat de Dina Washington, poate fi auzit în fundal. 

Efectele speciale şi coloranţii alimentari, folosiţi de obicei în astfel de campanii, sunt marii absenţi ai reclamei. Până la sfârşitul reclamei de 45 de secunde, nu mai rămâne nimic din Whopper decât o mizerie verde-albăstruie. 

„Bucuria de a nu folosi conservanţi“, apare pe ecran la finalul spot-ului publicitar. 

Campania îndrăzneaţă a celor de la Burger King deja a devenit virală în presa străină, spunând despre ea că încalcă aproape toate regulile din publicitate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: